Agnes Carlssons ord om relationen med Vincent Pontare

Agnes Carlsson och Vincent Pontare

Idol-vinnaren Agnes Carlsson har varit förlovad med Vincent Pontare i sju år.
Nu berättar artisten om utmaningen i relationen.
– Vi har försökt, säger hon i en intervju med Elle.

Det var i Idol 2005 som Agnes Carlsson, 31, blev känd för svenska folket. Artisten lyckades charma både juryn och TV4-tittarna och tog slutligen hem vinsten i tävlingen. Därefter har vi fått se Agnes i flera olika sammanhang, bland annat i Så mycket bättre för sju år sedan.

Efter en tids tystnad gjorde Agnes comeback när hon tillsammans med fästmannen Vincent Pontare, 39, släppte låten Tough love i december. Låten är skriven av den avlidne artisten Tim Avicii” Bergling och finns med på det postuma albumet Tim.

I januari fick vi återigen se Agnes stå på scen i samband med hyllningskonserten för Marie Fredriksson, som gick bort förra året efter en tids sjukdom. Tillsammans med Per Gessle, 61, framförde Agnes bland annat Roxettes superhit It must have been love.

Därför skjuts bröllopet upp

När det kommer till privatlivet är Agnes Carlsson alltså förlovad med Vincent Pontare sedan sju år tillbaka. Ännu har paret inte gift sig och anledningen till detta avslöjade Vincent när han gästade podcasten Värvet tidigare i år.

– Vi har ju hållit på i fem år och ska gifta oss på ett ställe där som, vi faller till det här stället… men det där tar vi en annan gång, sa han då och tillade att Agnes just nu går under titeln ”min blivande fru”.

Både Agnes och Vincent har annars varit ganska förtegna om sin relation. Men i en ny intervju med Elle väljer Agnes Carlsson nu att prata öppet om fästmannen.

Agnes nya ord om relationen

Agnes berättar bland annat hur det var att jobba ihop med pojkvännen när de spelade in låten Tough love.

– Det var fint att få göra det. Det var speciellt efter allt som hänt. Jag och Vincent hade aldrig gjort något sådant ihop tidigare, säger hon till tidningen.

Att jobba inom samma bransch är dock inte alltid någonting positivt. Agnes och Vincent försöker hålla isär jobbet och privatlivet, något som inte alltid fungerar så bra.

– Det är ju fantastiskt att vara ihop med någon som älskar musik lika mycket som en själv, verkligen så fint. Men vi har försökt sätta upp regler, som att ”nu ska vi inte prata musik efter den här tiden på kvällen”. Men vi lyckas aldrig hålla dem, haha, säger Agnes Carlsson till Elle.

FOTO: Karin Törnblom/TT