Agnes Carlssons ord efter comebacken med Vincent Pontare

Agnes Carlsson och Vincent Pontare sjunger Avicii tough love

Vincent Pontare och Agnes Carlsson stod tillsammans på scenen under hyllningskonserten för Avicii.
Nu hyllas kärleksparets fina framträdande ihop.
Slå på ljud

Artisten Agnes Carlsson, 31, blev känd för svenska folket när hon tävlade i Idol 2005 och vann allting. Fyra år efter vinsten släppte hon hitlåten Release me, vilket blev en stor hit även internationellt. När kronprinsessan Victoria och prins Daniel gifte sig sjöng hon den specialgjorda låten When you tell the world you’re mine  tillsammans med Björn Skifs.

Agnes och Vincent i duett med Avicii-låten Tough love

Agnes Carlsson har även medverkat i TV4:s Så mycket bättre men efter 2013 blev det tyst om henne. Hennes sociala medier uppdaterades inte speciellt flitigt och hon släppte inga nya låtar. Men så i början av året bröt hon tystnaden då hon släppte Avicii-låten Tough love tillsammans med fästmannen Vincent Pontare, 39, som hon har varit tillsammans med sedan 2009.

Låten släpptes efter Tim ”Avicii” Berglings tragiska bortgång den 20 april 2018. Han lämnade efter sig flera låtar som i princip var färdiga. Med hjälp av anteckningar kunde låtskrivare sedan sammanställa albumet Tim som släpptes i somras. Där ingår låten Though love, och det ska ha varit Tims önskan att den skulle sjungas av ett par.

”Den här måste bli en duett. Det coolaste vore om det var ett riktigt par som sjöng. Eller ett par som jobbat ihop så pass mycket att de kan betraktas som ett par!”, skrev Tim Bergling i sina anteckningar, enligt ett pressmeddelande.

Uppträdde tillsammans på hyllningskonserten för Avicii

Vargas & Lagola

Vargas & Lagola med Vincent Pontare och Salem Al Fakir uppträdde på Aviciis hyllningskonsert.

För ovanlighetens skull uppträde även Vincent och Agnes ihop på scenen med just låten Tough love. På sin Instagram har Agnes lagt upp en video på en del av uppträdandet.

”Gårdagen var speciell. Så sorglig och så vacker på samma gång”, skriver hon.

Kommentarsfältet fylls nu av glada tillrop, och många är glada över att Agnes äntligen står på scenen igen.

”Det va helt magiskt”, skriver artisten Lina Hedlund.

Agnes Carlsson och Vincent Pontare sjunger

Paret Vincent Pontare och Agnes Carlsson sjöng låten Tough love.

” SÅ HIMLA BRA!!!!!!! Du har varit så saknad”, skriver en följare.

Relationen mellan Agnes Carlsson och Vincent Pontare

Vincent Pontare och Agnes Carlsson träffades för tio år sedan. Två år senare köpte paret en trea i Vasastan i Stockholm och blev sambor, men idag bor de i Stocksund i Danderyd utanför Stockholm och är förlovade.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Erik Simander

SENASTE NYTT!