Agnes Carlsson och Måns Zelmerlöws relation idag

Artisterna Agnes Carlsson och Måns Zelmerlöw slog båda igenom när de medverkade i TV4:s Idol.
Tidigare har duon setts kyssas – men hur ser egentligen relationen ut idag? Hänt svarar!
Så är Agnes och Måns Zelmerlöws relation idag
Slå på ljud

Året var 2005 när Agnes Carlsson, 32, deltog i TV4:s Idol. 17-åriga Agnes fick det svenska folkets hjärtan att smälta, hennes röst var något ut över det vanliga och det stod inga tvivel om att Agnes skulle kamma hem vinsten av programmet. Sedan dess har Agnes karriär gått spikrakt framåt.

2010 fick hon äran att sjunga tillsammans med Björn Skifs, 73, på kronprinsessan Victoria och prins Daniels bröllop. Men efter sin medverkan i Så mycket bättre 2013 försvann hon plötsligt från rampljuset, något som Agnes senare har berättat berodde på att hon behövde en paus.

Idag är Agnes återigen tillbaka i rampljuset. Det var när Aviciis låt Tough love släpptes som hon bröt tystnaden. I låten sjunger hon tillsammans med fästmanen Vincent Pontare, 40.

Agnes och Måns pusskalas

Två år efter Agnes Carlssons genomslag i Idol var det Måns Zelmerlöws, 34, tur att skina i programmet. Måns klev in på auktion i Malmö och framförde Enrique Iglesias låt Hero. Tyvärr gick det inte lika bra som för Agnes i programmet men Måns klarade sig bra utan en vinst. Idag är Måns en av Sveriges främsta artister och har tidigare kammat hem musiktävlingen Eurovision Song Contest.

Måns och Agnes har förutom Idol även annat gemensamt – de har nämligen hånglat loss framför en kamera tillsammans. I klädföretaget MQ:s julkampanj 2007 sjöng duon den klassiska jullåten All I Want For Christmas Is You ihop. Men det var inte bara en duett som tittarna fick se – Agnes och Måns möttes även i några heta kyssar i reklamfilmen.

– Det tillhör jobbet. Men är så klart väldigt trevligt, sa Måns i samband med kampanjen till Aftonbladet.

Agnes Carlsson och Måns Zelmerlöw

Foto: Youtube/MQ

Så ser relationen ut idag

Sedan dess har Agnes och Måns vägar korsats igen. På senare dar möttes de nämligen när Agnes gästade Allsång på Skansen 2012. Det var en av de säsonger som Måns var programledare för.

Agnes Carlsson och Måns Zelmerlöw

Foto: Fredrik Hessman/TT

Under tisdagskvällen är Agnes återigen aktuell för programmet men denna gång är det Sanna Nielsen, 35, som leder kvällen på Sollidenscenen.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Men hur ser egentligen relationen mellan Måns och Agnes ut idag? Trots den romantiska reklamfilms-inspelning tillsammans så verkar de två artisterna inte ha någon relation till varandra alls idag. Varken Agnes eller Måns följer nämligen den andre på sociala medier.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!