agnes carlsson

Agnes Carlsson lämnar – bara månader efter dottern Silvias födsel

Agnes Carlsson lämnar – bara månader efter dottern Silvias födsel

I oktober 2022 fick Agnes Carlsson och Vincent Pontare en dotter.
Men bara månader efter dotterns födsel har nu Agnes lämnat landet. På Instagram kan vi se att artisten gjort sitt första framträdande på flera månader.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födsel
0:48

Efter reklamen: Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födsel

(0:48)

Slå på ljud

Redan 2009 träffades Agnes Carlsson, 34, och Vincent Pontare, 42, via gemensamma vänner. Paret har båda musiken gemensamt: Agnes har haft en framgångsrik karriär sedan sitt genombrott i Idol 2005, medan Vincent är ena halvan av låtskrivar- och producentduon Vargas & Lagola.

Vincent är son till sångaren Roger Pontare, 71, som under sommaren 2022 avslöjade för Hänt att paret väntade barn.

– Ja, Vincent, den jäkeln. Det är på gång. Det är en magisk lycka. Det är roligt med barnbarn, det är det verkligen. När man får reda på att det är på gång och så där. Det är någon vacker dimension hela händelsen, sa han då.

Den 4 oktober 2022 kom parets efterlängtade bebis. En dotter som fick namnet Silvia Carlsson.

Agnes Carlsson är klar för Mardi Gras i Australien

Tidigare i år meddelade Agnes att hon var klar för en stor festival i Australien. Hon är nämligen en av artisterna i årets Sydney Gay and Lesbian Marti Gras i Sydney World Pride 2023.

Det här kommer att bli episkt”, skriver Agnes på Instagram.

Hon var bokad att uppträda den 25 februari i Hordern Pavilion, Liberty Hall, Watson's, Mary EQ och The Entertainment quarter.

Sydney World Pride beskriver eventet som följande:

Gå in på en lekplats för vuxna med musik och uppträdande på den officiella Mardi Gras-festen, där njutning väntar dig och 10 000+ av dina nya och gamla vänner på den största och längsta HBTQIA+-festen på södra halvklotet.”, skriver de och fortsätter:

Vi går tillbaka till våra rötter och tar världen på kryssning som hyllade DJ:s och överraskar, popup-uppträdanden fyller flera dansgolv och uppslukande utrymmen med house, pop, elektronisk, nu-disco, club, r'n'b och techno.

Agnes Carlsson lämnar landet – månader efter dotterns födsel

Nu har tiden kommit för Agnes stora framträdande på festivalen och artisten har packat väskorna för att bege sig till andra sidan jorden. Vad som framgår på hennes sociala medier är detta artistens första framträdande sedan dottern Silvia föddes i Oktober. Men om Vincent och Silvia är på plats i Australien är fortfarande oklart.

På Instagram uppdaterar hon med flera inlägg från sin resa och tar tillfället i akt till att tacka både festivalen och sina team.

"Tack Sydney Mardi Gras. En oförglömlig resa", skriver Agnes under ena inlägget.

"Tack till mitt älskade team i Sverige och Australien!", skriver hon under det andra.

Att Agnes har många trogna fans världen över är inget nytt och i kommentarsfälten är det många som passar på att skriva att de önskar att hon kom till just deras land.

"Snälla kom till USA", skriver en följare.

"När får vi en Europaturné?", undrar en annan.

"Väntar på dig i London!!", berättar en tredje.

"Kom till Brasilien!", skriver en fjärde.

Om det blir en världsturné för artisten framöver, återstår att se. Men det verkar sannerligen som att Agnes fans är redo för det!

Hänt har sökt Agnes Carlsson för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN