LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Agnes Carlsson uppträder på Stockholm Pride 2023 – egna orden

13 jul, 2023 
Moa Risberg
Agnes Carlsson
Idol-vinnaren Agnes Carlsson bekräftar det senaste glädjebeskedet.
Nyligen offentliggjordes uppställningen av årets artister inför Pride.
Artisten är en av de som intar scenen – Ser farm emot, säger Agnes.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Soraya Lavasanis stora lycka med maken: ”Hamnat rätt”Brand logo
Soraya Lavasanis stora lycka med maken: ”Hamnat rätt”

Agnes Carlsson, 35, tog hela landet med storm när hon medverkade i musikprogrammet Idol 2005. Agnes vann programmet och släppte sedan succé hits som älskades av Svenska folket.

Artisten Agnes fick även det ärofyllda uppdraget att tillsammans med Björn Skift uppträda med låten "When you tell the World you're mine" på under vigseln mellan Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel när de gifte sig 2010.

Tillsammans med Vincent Pontare har hon en dotter, som föddes 2022 som fått namnet Silvia Carlsson. Att paret blev föräldrar var något som de valde att hålla hemligt för omgivningen.

Det var nämligen Vincents pappa och mello-artisten Roger Pontare, 71, som var först med att avslöja tillökningen i familjen.

– Ja, Vincent, den jäkeln. Det är på gång. Det är en magisk lycka. Det är roligt med barnbarn, det är det verkligen. När man får reda på att det är på gång och så där. Det är någon vacker dimension hela händelsen, sa han då.

Annons

Agnes bekräftar nya glädjebeskedet

Det var ett tag sedan Agens uppträdde live. Den nya mamman har varit frånvarande ett tag, men nu avslöjar hon att hon ska spela framför publik igen i sommar! Hon delar med sig av det glädjande beskedet att hon kommer medverkan som artist i årets upplaga av Stockholm Pride.

– Det ska bli underbart att spela i Sverige igen och känns fint att det är just på Stockholm Pride. Det är ett event som betyder mycket för mig och för hela hbtq+ communityt. Mina texter och min musik handlar mycket om frihet och känns som det kommer på ett vackert sätt understryka allt det som Pride står för. Jag ser fram emot att dela denna upplevelse med publiken. Det kommer att bli oförglömligt och magiskt, säger Agnes i ett pressmeddelande.

Firar 25-års jubileum

Årets Stockholm Pride firar i år inget mindre än 25-års jubileum och har för årets upplaga temat ”Fira mångfalden”.

Det är tillsammans med artister som Oscar Zia, Linnea Henriksson, Petra Marklund, Viktor Norén och Drag Race Sverige vinnaren Admira Thunder Pussy som AgnesS intar scenen under den 25 upplagan av Stockholm Pride.

FOTO: TT

Annons