Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Adeles miss under skilsmässan – kan tvingas betala miljoner

25 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Adeles skilsmässa från Simon Konecki kan kosta henne halva förmögenheten.
Nu står det klart att artisten Adele ska skilja sig från kärleken Simon Konecki. Men skilsmässan riskerar nu att bli riktigt dyr efter en miss i avtalet.
Annons

Sångerskan Adele, 31, är född och uppvuxen i södra London. Hennes singel Hello gjorde succé 2015 och hennes album 25 blev ett av 2015 års bäst sålda album. Med andra ord så rullade pengarna in.

Under 2017 gjorde Adele sina fyra sista konserter i London. Turnén med det lite oroväckande namnet The Finale hade pågått sedan våren 2016 och redan under spelningarna i Nya Zeeland, i mars 2017, nämnde världsartisten att det kunde vara sista chansen att få se henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är inte bra på att turnera, applåderna gör att jag känner mig väldigt sårbar. Vet inte om jag någonsin kommer åka på turné igen, sa hon från scenen.

Adele ägde tidigare två hus i Storbritannien, ett vid havet i kuststaden Brighton och ett i grevskapet Sussex. Efter sina enorma framgångar bestämde hon sig för att lämna sitt hemland för Los Angeles i USA. Med sig i flytten tog hon maken Simon Konecki, 44, och deras son Angelo, 6.

Annons

Kan mista halva förmögenheten

Nu har Adele och Simon bestämt sig för att skiljas, och dokument visar att sångerskan sålde sitt hem i England för tre miljoner dollar, och skrev över huset i Los Angeles på ex-maken.

Adele beräknas ha en förmögenhet på över 180 miljoner dollar, och Adele och maken har inget förtidspensionsavtal. Detta kan innebära att Adele behöver dela sin förmögenhet med ex-maken efter skilsmässan, vilket betyder att hon får betala honom 90 miljoner dollar. Det motsvarar nära 850 miljoner svenska kronor.

FOTO: TT

Annons