Artikeln innehåller reklamlänkar

Victoria Beckhams ord om Spice Girls – efter återföreningen

Spice Girls Victoria Beckham

Det blir en återförening för Spice Girls trots allt. På Instagram avslöjar Victoria Beckham den stora nyheten – men förklarar att hon själv inte kommer vara med.

De senaste åren har miljoner Spice Girls-fans hunnit bli överlyckliga och besvikna fler gånger om. Vid flertalet tillfällen har bland annat Melanie ”Scary Spice” Brown gått ut med att tjejgruppen ska återförenas. Men varje gång har planerna raserats på grund av att Victoria ”Posh Spice” Beckham hoppat av.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Victoria Beckhams envishet har gjort att stora gräl uppstått mellan henne och den tidigare bandmedlemmen Mel B. Så sent som för några veckor sedan fick Mel B nog när Victoria började prata om att hoppa av återföreningen, som enligt Mel B varit ett enat beslut från alla fem medlemmarna sedan i maj i år.

Nu är Victorias avhopp ett faktum, vilket hon berättar i samband med att hon bekräftar de resterade medlemmarnas återförening.

”I dag är en speciell dag för tjejerna som avslöjar de första turnédatumen sedan vi uppträdde tillsammans 2012! Jag kommer inte sammansluta med mina tjejer på scenen, men att ha varit en del av Spice Girls har varit en oerhört viktig del i mitt liv och jag önskar dem all kärlek och glädje när de ger sig ut på turné nästa år”, skriver Victoria Beckham på Instagram.

Hon fortsätter:

”Jag vet att de kommer bjuda på en fantastisk show och att de fantastiska fansen, gamla som nya, kommer få en fantastisk upplevelse”.

I kommentarerna råder delade meningar kring Victoria Beckhams ord. Många menar att Spice Girls inte är detsamma utan ”Posh Spice”, men de flesta är ändå eniga om att de är glada över återföreningen trots att Victoria inte kommer är med.

”Tack för att du gav dem dina lyckoönskningar! Men det hade varit bättre om du uppträdde med dem”, skriver ett fan.

”Fint av dig att stötta dem. Vi alla önskar att vi en dag kan få se er alla tillsammans igen”, skriver en annan.

”Hatten av för att du är sann mot dig själv och vem du är nu och inte tar några steg bakåt”, skriver ännu en.

Spice Girls bildades 1994 och består av Melanie ”Scary Spice” BrownMelanie ”Sporty Spice” ChisholmGeri ”Ginger Spice” HalliwellEmma ”Baby Spice” Bunton och Victoria ”Posh Spice” Beckham. Deras första hit var låten Wannabe som släpptes i augusti 1996 och bandet har sedan starten släppt tre studioalbum.

2016 gjorde Mel B, Geri Halliwell och Emma Bunton en comeback som trio. Alla fem har inte stått på samma scen sedan OS i London 2012.

LÄS OCKSÅ: Efter återföreningsryktena: Victoria Beckham i bråk med Mel B

LÄS OCKSÅ: Chockbeskedet: Spice Girls återförening ställs in

FOTO: Ibl, Instagram

SENASTE NYTT!