LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kikki Danielsson om sitt barnbarns fina ord

06 nov, 2020 
Kikki Danielsson
Kikki Danielsson har varit singel sedan skilsmässan med exmaken.
Nu berättar hon om sitt barnbarns tankar om att mormor lever ensam.
”Det var riktig kärlek till sin mormor”, skriver en följare.
Annons
Allt om Kikki DanielssonBrand logo
Allt om Kikki Danielsson

Kikki Danielsson, 68, kan man med all rätt kallas för folkkär. Genom åren har hon bjudit oss på en rad härliga hits, och vi alla kan nog nynna på någon av alla hennes låtar.

Kikki har också aldrig varit rädd för att dela med sig av saker som hänt henne i livet, både vad gäller med- och motgångar.

För artisten har året varit en riktig berg- och dalbana. På grund av covid-19 valde hon att frivilligt leva i karantän i våras, och hon har också tvingat ställa in sin medverkan i flera populära program, som Lotta på Liseberg.

I början av september kom nästa tunga bakslag. Kikki avslöjade då att den planerade julkonsert hon var inställd på att göra, är inställd.

Med det sagt har inte året bara bestått av motgångar. I somras berättade hon för alla sina följare i sociala medier att familjen fått tillökning. Sonen Viktor Roos, 29, hade fått barn, och Kikki kan därmed nu kalla sig farmor.

Kikki var tidigare gift med Kjell Roos. Paret gifte sig 1984, men efter 16 år tillsammans valde de att gå skilda vägar. Under åren tillsammans fick de barnen Emma Roos, som idag är 34 år, och Viktor.

Annons

Artisten har tidigare berättat att hon och exmaken har en bra relation idag. När det exempelvis ska firas jular med barn och barnbarn dyker de båda upp.

Kikki Danielssons barnbarn hyllas av följarna

Trots att Kikki levt ensam i flera år har hon inga planer på att träffa någon. Tvärtom. Hon trivs nämligen bra med singellivet.

Men det finns de i Kikkis närhet som gärna hade sett att hon hade någon. I ett nytt inlägg på sin Instagram berättar nu Kikki om sitt fyra år gamla barnbarns funderingar.

”Idag fick jag besök av mitt 4-åriga barnbarn. Han hade ritat en teckning som föreställde en polisman, som ska vakta mig ikväll och inatt, ifall några spöken skulle komma å skrämma mig. Vilken Gullig tanke”, skriver Kikki och fortsätter:

”Han pratar ofta med sin mamma (min dotter) om mig. Han tycker synd om mig, för att jag lever ensam. 'Mormor borde skaffa sig en pappa som du och jag har!!' brukar han säga. Dom små Liven.”

Barnbarnets tankar hyllas nu av många följare.

”Så underbart tänk han har, dom är underbara dom små liven, livets efterätt”, skriver en person.

En annan kommenterar:
”Gud vad gulligt. Det var riktig kärlek till sin mormor.”

”Men Åhhhh vilken omtänksam liten grabb”, skriver en tredje.

FOTO: TT

Annons