Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Julia Bergmans bröllopsbeslut med pojkvännen

18 feb, 2019 
AvAgnethe Alm
Unga mammor-Julia Bergman om när hon vill gifta sig med Dennis Everberg.
Efter följarnas frågor om frieri svarar unga mamman Julia Bergman på när det är dags för giftermål med pojkvännen Dennis Everberg.
Annons

Julia Bergman, 23, blev ett känt ansikte när TV3:s Unga mammor började sändas. I fyra säsonger har tittarna fått följa Julias liv med sonen 3-årige Milan – och i de senare säsongerna har även pojkvännen Dennis Everberg, 27, varit en del av familjen.

Men några fler säsonger blir det inte för familjen, då de valt att tacka nej till ännu en säsong av programmet.

”Denna säsongen blev det så… tänkte skriva mer om det på min blogg om ni är intresserade. Tack till alla som tittat, stöttat och hejat på oss genom dessa fyra säsonger vi medverkat. Lovar att det inte blir det sista ni ser från oss”, förklarar Julia Bergman på Instagram story.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under de fyra säsongerna som gått har tittarna engagerat sig mycket i familjens liv och flera gånger har Julia fått frågan om hon och Dennis har tänkt skaffa barn ihop. Gång på gång svarade hon att ett till barn får komma när det kommer – och förra året blev det verklighet. I november avslöjade Julia att hon väntade barn med Dennis.

Annons

”Om allt går som det ska så ska Milan alltså bli storebror i april och vår familj växer från tre till FYRA stycken. Vi är så glada och ser verkligen fram emot vår nya familjemedlem”, skrev Julia Bergman på Instagram.

Då vill Julia gifta sig

Men frågan om barn är inte den enda som Julia får. I en frågestund på Instagram story har hon nu fått frågan om hon vill att Dennis ska fria till henne. Och det är inte första gången hon får den frågan, menar hon.

”Vill du att Dennis friar till dig och i så fall typ när? Nu eller om 1, 5, 10 år?”, skriver en följare.

”Så många som frågar om vi ska gifta oss… VI HAR INTE TID”, svarar Julia följt av skrattande emojis.

Hon fortsätter:

”Jag vill absolut gifta mig och jag vill ha GOD tid till att planera vår dag så därför känns det så långt ifrån nu när vi har bebisens ankomst och massa annat att planera”.

En sak är Julia Bergman dock på det klara med. Det är att hon inte vill vänta alldeles för länge. Ett frieri efter 30 finns inte på kartan.

”Dock har jag sagt att jag inte vill gifta mig efter 30 så kommer han och friar efter det blir det ett nej”, avslutar hon.

FOTO: TT/Magnus Sandberg, Instagram

Annons