TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter frågorna – Unga mammor-Julias besked om barnnamnet

16 jan, 2019 
AvAgnethe Alm
Julia Bergmans beslut om barnnamnet
I april beräknas Unga mammor-profilen Julia Bergman bli mamma för andra gången. Denna gången till en liten dotter – och nu har hon och pojkvännen Dennis gjort ett beslut gällande bebisens namn.
Annons

I fyra säsonger har vi fått följa 23-åriga Julia Bergman och sonen Milan, 3, i Unga mammor på Tv3. Sedan något år tillbaka har även Julias pojkvän Dennis Eveberg, 26, varit en del av familjen och viljan att få flera barn har varit stor. Julia har flera gånger varit öppen med att hon vill ha barn ihop med Dennis. Lyckan var därför total när hon fick veta att hon blivit gravid med deras gemensamma barn.

I november avslöjade en överlycklig Julia den stora nyheten och beskedet möttes av jubel från massvis av Unga mammor-tittare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”VI SKA HA BARN”, skrev Julia Bergman på sin Instagram då och fortsatte:

”Om allt går som det ska så ska Milan alltså bli storebror i april och vår familj växer från tre till FYRA stycken. Vi är så glada och ser verkligen fram emot vår nya familjemedlem”.

I samband med gravidavslöjande publicerade Julia Bergman en Youtube-video där hon berättade mer om känslan av att bli mamma för andra gången. I videon förklarade hon också att paret direkt började kalla bebisen för ”han”, eftersom de var övertygade om att de väntade en son.

Annons

Har bestämt sig

Men barnet i magen visade sig vara en flicka, vilket Julia avslöjade i ännu en video på Youtube. Sedan dess har frågorna haglat in om vad parets dotter ska heta.

– Den frågan som nog har frågats flest gånger, det är vad hon ska heta, säger Julia Bergman i en ny Youtube-video.

Julia Bergman förklarar att hon givetvis kommer berätta vad dottern ska heta, men att det får vänta tills hon är född. En sak kan hon däremot avslöja redan nu.

– Det är många som spekulerar och undrar och jag kan säga såhär; att hon ska inte heta någonting på M. Superfint, men vi känner såhär: vi vill ha många barn och självklart finns det många namn på M, men nej. Så blir det inte.

FOTO: IBL/Magnus Sandberg, Youtube

Annons