ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

18-åriga Isabel pekas ut som superstjärnans flickvän: ”Han är kär”

24 nov, 2022 
Daniel Sörensen
18-åriga norskan Isabel Haugseng Johansen är Erling Braut Hålands flickvän.
Han har hela världen för sina fötter – men valde en tjej från hembyn.
Norska superstjärnan Erling Braut Håland uppges inte längre vara singel.
Barndomsvännen Isabel pekas nämligen ut som hans flickvän.
Annons
Vakten saboterar frieriet – puttar bort flickvännenBrand logo
Vakten saboterar frieriet – puttar bort flickvännen

Livet leker för den nya världsstjärnan på fotbollshimlen. Norrmannen Erling Braut Håland, 22, är en av jordklotets mest talangfulla spelare och han tippas vinna Ballon d'Or, priset som årligen tilldelas världens bästa spelare, i framtiden nu när Lionel Messi och Cristiano Ronaldo ser slutet på sina karriärer.

I somras gjorde han totalt fyra mål mot Sveriges landslag i dubbelmötet i Nations League. Efter segrarna med 2-1 och 3-2 var han högst bidragande till att Norge sköt ner Sverige i C-divisionen.

Erling Braut Håland under höstens Champions League-spel då hans nya klubb Manchester City mötte hans gamla lag Borussia Dortmund.
Erling Braut Håland under höstens Champions League-spel då hans nya klubb Manchester City mötte hans gamla lag Borussia Dortmund.

Senare under sommaren packade Håland flyttlasset och drog från tyska Borussia Dortmund till engelska Manchester City. I sin nya klubb har han gjort stor succé och smällt in 18 mål på 13 matcher. Han har tidigare sagt att hans fotbollar från matcherna är hans ”flickvänner”.

Annons

– Jag sover med fem bollar som symboliserar mina hattricks som jag gjort (tre mål i en och samma match). Jag ligger i sängen och mår bra med dem, sa han enligt The Sun.

”Känd i Bryne för sin skönhet”

Men nu verkar han ha hittat en ny kärlek i livet. Eftersom Norge inte lyckades kvala sig in till VM i Qatar har Erling Braut Håland nu en lucka i spelschemat. I en dryg månad ska han fördriva tiden innan ligaspelet drar igång igen i slutet av december. Han har inlett sin semester i spanska Marbella, där han äger en villa.

Men han har inte varit helt själv i huset. Den tjej som i brittisk media pekats ut som hans flickvän har nämligen varit på besök. Enligt The Sun har Håland dejtat Isabel Haugseng Johansen, 18, i flera månader. Norskan kommer från samma by, Bryne, som Håland och de har gemensamma vänner. Dessutom har de spelat för samma lokala fotbollsklubb.

Sedan en tid har Håland en villa i soliga Marbella. Han åker ofta dit när han får spelledigt.
Sedan en tid har Håland en villa i soliga Marbella. Han åker ofta dit när han får spelledigt.

Enligt brittisk press ska Håland vara tagen av Isabel Haugseng Johansens yttre och de uppger även att storstjärnan är kär.

Annons

Vill vara hemlig – har raderat sociala medier

Hon har tidigare skymtats på fotbollsarenor i Tyskland, då hon hälsat på Erling Braut Håland med sin familj.

– Det verkar vara ganska seriöst. Isabel har rest till Tyskland och England för att träffa Erling och nu har hon synts ihop med honom i Marbella. Isabel är känd i Bryne för sin skönhet. De har alltid känt varandra, säger en källa till The Sun.

Isabel spelar fortfarande i Brynes fotbollsklubb, som Erling gjorde när han var liten. De delar sporten som ett gemensamt intresse.
Isabel spelar fortfarande i Brynes fotbollsklubb, som Erling gjorde när han var liten. De delar sporten som ett gemensamt intresse.

– Erling har världen för sina fötter – och kvinnorna står i kö för att bli hans partner. Men han är en väldigt känslig och ödmjuk kille, så det är helt logiskt att han är med en tjej från sin hemby som han känt i flera år. Han måste kunna lita på människorna i hans liv och bara koncentrera sig på fotbollen, fortsätter källan.

Som ett bevis på det sistnämnda uppges Isabel, som jobbar deltid i en klädaffär, ha raderat sina konton på alla sociala kanaler. Hon vill inte att paret ska få allt för mycket uppmärksamhet.

FOTO: Ian Stephen/Shutterstock/TT, MEGA, Instagram

Annons