LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

13-barnsmamman Mirka Norrströms nya tatuering skapar ramaskri

01 mar, 2024 
Mirka Norrström
Mirka Norrström har skaffat en ny tatueringen – och följarnas reaktioner låter sig inte vänta.
Nu ryter 13-barnsmamman ifrån rejält efter hatet.
”Det är inte ok och det är inte trevligt!”, skriver hon i ett nytt inlägg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmammaBrand logo
Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmamma

Trots att det var många år sedan 13-barnsmamman Mirka Norrström, 51, syntes i Familjen annorlunda har hon lyckats hålla sig kvar i rampljuset. Det är tack vare sin blogg och sociala medier-kanaler som hon fortfarande har många följare och fans.

De senaste månaderna har Mirka också hittat en ny kanal att lägga ut bilder på, nämligen Onlyfans. Här får man se en mer ”privat och vuxen sida” av den tidigare tv-profilen, har hon förklarat.

Får kommentarer om nya tatueringen – ryter ifrån rejält

Mirka Norrström har uppenbarligen inga problem med att visa upp sin kropp – och det gjorde hon nyligen även på Instagram. På sin story la hon upp att hon var och tatuerade sig, men mottagandet blev inte det hon räknade med.

Annons

I ett inlägg ryter 13-barnsmamman nu ifrån på skarpen efter att ha fått många meddelanden från folk som har åsikter om hennes nya tatuering.

”Det kan inte vara lätt att känna att en annan person går sin egen väg och väljer själv vad hon vill göra med sitt liv, med sin kropp osv. Det kan inte vara lätt att känna sig tvungen till att gå in på en persons sida och bara sprida sin egen negativitet”, skriver hon.

Mirka Norrström om hatet från följarna: ”Ren elakhet”

Familjen annorlunda-profilen menar att det vore tråkigt om alla var likadana och att man inte har fel bara för att man inte håller med en person om något.

”Så enkel matematik i mina och faktiskt de flesta personers ögon och ändå så svårt för några att fatta. För inte är väl ni få bara inne och skriver av ren elakhet”, skriver hon.

Mirkas nya tatuering är placerad på sidan av låret och föreställer en kvinna med horn i pannan. Uppenbarligen går inte motivet hem hos alla följare men Mirka påminner dem om att de inte behöver följa henne om de inte gillar hennes innehåll.

”Det är inte ok och det är inte trevligt!”, skriver Mirka Norrström och fortsätter:

”Jag är en tuff kvinna och ert bullshit biter inte på mig för fem öre”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons