11-barnsmamman Madeleine Ilmruds söner Oliver och Victor flyttar

Madeleine Ilmrud

11-barnsmamman Madeleine Ilmruds söner har flyttat hemifrån.
Nu berättar hon om den stora omställningen.
”Gör ont”, skriver hon.

Madeleine Ilmrud är tv-profilen och bloggerskan som är mamma till elva barn. Hon blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Familjen annorlunda på TV4 - där hon och familjen gjorde stor succé.

Idag har hon över 80-tusen trogna följare på Instagram som varje dag får en inblick i hennes liv med barnen Mathilde-Isabelle, Emmy-Lou, Tuva-Li, Charlie, Collin, Adam, Engla-Freja, William, Oliver, Victor och den ett år gamla dottern Livia-Leonore.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så får hon tid för alla sina barn

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs första bild på sonen Holger

Många är förstås imponerade över hur Madeleine och hennes make Micke Ilmrud får det att gå runt med så många barn och allt vad det innebär, och framförallt är det personer med egna barn som ofta uttrycker sin beundran. En återkommande fråga paret ofta får är bland annat hur de hinner att ge tid för alla sina barn - och på bloggen berättar hon nu hur det går till.

”Mina underbara ungar, jag älskar dom så mycket att det gör ont. En fråga som jag ofta får är ”hur får jag tiden att räcka till för alla barn?”. Det får man bara, vi har blivit en väldigt sammansvetsad familj. Och vi tar oss tid för alla”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Sen tror jag mycket handlar om inställning, vi försöker alltid se allt från den ljusa sidan. Det ordnar sig på ett eller annat sätt, bara vi får vara tillsammans.”

Stora omställningen efter sönernas flytt

Men den senaste tiden har familjen genomgått stora förändringar. De äldsta sönerna Oliver och Victor har nämligen tagit det stora steget in i vuxenlivet och flyttat hemifrån. På bloggen skriver hon om känslorna kring den stora förändringen.

”Nu har de stora barnen flyttat hemifrån, och även om det var en stor omställning (mest för mig) så har det blivit hur bra som helst. Klart jag saknar barnen men vi pratar i telefonen flera gånger i veckan. Jag är så stolt över Victor och Oliver, kärleken jag känner när jag ser det liv som de nu själva bygger upp är överväldigande. Oerhört stolt”, skriver hon.

Hon berättar att Oliver bor i Norrköping och precis har börjat titta på en ny lägenhet som han vill köpa. Den kostar lite mer än den han bor i nu, men då den ligger nära arenan där han tränar fotboll nästan alla dagar i veckan menar hon att det är värt det.

Men nu är familjen nästan hel igen, och Madeleine skriver om glädjen:

”Oliver var förbi oss. Barnen jublar när storebror kommer hem. Härligt att se kärleken mellan syskonen.”

LÄS OCKSÅ: 11-barnsmamman Madeleine Ilmruds beslut för att skydda barnen

LÄS OCKSÅ: Mirka Norrströms nya tatuering får följarna att jubla