Artikeln innehåller reklamlänkar

10 inredningstips – så skapar du ditt dröm-sovrum

så får du drömsovrummet

När vi tillbringar så himla många timmar i sovrummet och i sängen så bör vi ju också trivas där, eller hur?

Vår favoritplats i hemmet är tveklöst sängen. Men oavsett vad man har för relation till sin säng så tillbringar vi en himla massa timmar i den. Så varför inte ge den lite extra kärlek? Det blir nog inte tråkigare att vistas i den när den ser ut och känns som en dröm.

Vi kan väl i alla fall låta den stå i ett sovrum som har allt det som vi vill att det ska ha. Här är 10 prylar som vi mer än gärna adderar till sängen och sovrummet.

Påslakanset i grå linne

1. Just nu råkar vi på redaktionen vara frälsta i linne och tackar därför inte nej till påslakan i linne. I en grå kulör gör det sig lite extra, tycker vi.

Klicka här för att komma till påslakansettet i linne (länk till Awin.com)

 

2. En sänggavel i grå sammet piffar till din säng rejält likt en säng vi ser i de mest sagolika hemmen.

Klicka här för att komma till den gråa sänggaveln i sammet (länk till Awin.com)

 

3. Och förutom vår fascination för linne så finns det ett annat material vi gärna klär sängen i – sammet. Men helst inte när det kommer till påslakan då, utan till överkast! Se så fint och vilken mjuk känsla det ger – och gillar du inte blått finns det en himla massa färger på länken nedan.

Klicka här för att komma till överkastet i sammet (länk till Awin.com)

 

4. Till alla frusna själar där ute – skaffa er ett par tofflor att sova i. Eller åtminstone att ha på sig i sängen. För vi antar att ni, precis som vi, är rätt noga med att vad som helst inte får krypa med ner i sängen. Ett par tofflor som gått omkring i en lägenhet, till exempel. Därför är det perfekt att ha ett par som bara får vistas i just sängen.

Klicka här för att komma till tofflorna (länk till Awin.com)

 

Svart mörklagd rullgardin

5. Hur skönt är det inte att få sova i ett totalt mörker? För att säkra din sömn med mörker, skaffa dig en mörklagt rullgardin.

Klicka här för att komma till den mörklagda rullgardinen (länk till Awin.com)

 

6. Vill man ha en mer uppseendeväckande sänggavel till skillnad från den gråa i sammet så finns den här orangea härliga. Den ger ditt sovrum lite liv, men också lite stil, för att inte glömma bort.

Klicka här för att komma till sänggaveln (länk till Awin.com)

 

Orange prydnadskudde med toffsar

7. Är det bara vi som har närmare 100 goa prydnasdskuddar på sängen? Nja, vi har svårt att tro det… Det är ju hur gosigt som helt, och också fint så klart.

Klicka här för att komma till kudden (länk till Awin.com)

 

8. För att ge ditt sovrum en hotellkänsla, skaffa en fotpall att ha precis vid sängens slut. För hallå, vem vill inte ha hotellkänsla i sitt sovrum året om?

Klicka här för att komma till fotpallen (länk till Awin.com)

 

Rosa påslakanset i ekologisk bomull

9. Nu när vi snabbt går mot mörkare tider kan det vara härligt att låta sängen vara i färg. Varför inte ett rosa i ekologisk bomull?

Klicka här för att komma till påslakansettet (länk till Awin.com)

 

Pläd i i fejkpäls

10. Efter allt det här är din säng tillräckligt mysig. Men för den som vill ha det lilla extra – skaffa den här pläden! Hur gosig?!

Klicka här för att komma till pläden (länk till Awin.com)

 

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

LÄS OCKSÅ: Sno kändisknepet – skaffa jackan som aldrig går ur tiden

SENASTE NYTT!