Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

10 inredningstips – så skapar du ditt dröm-sovrum

24 sep, 2018 
så får du drömsovrummet
När vi tillbringar så himla många timmar i sovrummet och i sängen så bör vi ju också trivas där, eller hur?
Annons

Vår favoritplats i hemmet är tveklöst sängen. Men oavsett vad man har för relation till sin säng så tillbringar vi en himla massa timmar i den. Så varför inte ge den lite extra kärlek? Det blir nog inte tråkigare att vistas i den när den ser ut och känns som en dröm.

Vi kan väl i alla fall låta den stå i ett sovrum som har allt det som vi vill att det ska ha. Här är 10 prylar som vi mer än gärna adderar till sängen och sovrummet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Påslakanset i grå linne

1. Just nu råkar vi på redaktionen vara frälsta i linne och tackar därför inte nej till påslakan i linne. I en grå kulör gör det sig lite extra, tycker vi.

Annons

 

2. En sänggavel i grå sammet piffar till din säng rejält likt en säng vi ser i de mest sagolika hemmen.

 

3. Och förutom vår fascination för linne så finns det ett annat material vi gärna klär sängen i – sammet. Men helst inte när det kommer till påslakan då, utan till överkast! Se så fint och vilken mjuk känsla det ger – och gillar du inte blått finns det en himla massa färger på länken nedan.

Annons

 

4. Till alla frusna själar där ute – skaffa er ett par tofflor att sova i. Eller åtminstone att ha på sig i sängen. För vi antar att ni, precis som vi, är rätt noga med att vad som helst inte får krypa med ner i sängen. Ett par tofflor som gått omkring i en lägenhet, till exempel. Därför är det perfekt att ha ett par som bara får vistas i just sängen.

 

Annons
Svart mörklagd rullgardin

5. Hur skönt är det inte att få sova i ett totalt mörker? För att säkra din sömn med mörker, skaffa dig en mörklagt rullgardin.

 

6. Vill man ha en mer uppseendeväckande sänggavel till skillnad från den gråa i sammet så finns den här orangea härliga. Den ger ditt sovrum lite liv, men också lite stil, för att inte glömma bort.

Annons

 

Orange prydnadskudde med toffsar

7. Är det bara vi som har närmare 100 goa prydnasdskuddar på sängen? Nja, vi har svårt att tro det… Det är ju hur gosigt som helt, och också fint så klart.

 

8. För att ge ditt sovrum en hotellkänsla, skaffa en fotpall att ha precis vid sängens slut. För hallå, vem vill inte ha hotellkänsla i sitt sovrum året om?

Annons

 

Rosa påslakanset i ekologisk bomull

9. Nu när vi snabbt går mot mörkare tider kan det vara härligt att låta sängen vara i färg. Varför inte ett rosa i ekologisk bomull?

 

Pläd i i fejkpäls

10. Efter allt det här är din säng tillräckligt mysig. Men för den som vill ha det lilla extra – skaffa den här pläden! Hur gosig?!

 

Annons