LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Zara Larsson är klar för Melodifestivalen

02 mar, 2017 
Malin Ljung
Zara Larsson har tagit världen med storm. Nu uppges hon även vara klar för Melodifestivalen, enligt uppgifter till Aftonbladet.
Annons

Melodifestivalen har hittills fått kritik för de tävlande bidragen – men hyllats för näst intill varje veckas mellanakter.

Enligt uppgifter till Aftonbladet drar SVT nu på stort inför finalen nästa helg, med att ha bokat ett av världens hetaste namn som mellanakt. Ingen mindre än svenska stjärnan Zara Larsson, 19, som i veckan prisades som Årets artist på Grammisgalan.

En uppgiftslämnare säger till tidningen att förhandlingarna pågått en längre tid, och att Zara nu ska få fria händer att marknadsföra sitt album som släpps en vecka efter schlagerfinalen.

– Ja, nu är det klart att hon kommer köra, säger en person med god insyn.

Inför helgens Andra chansen i Linköping har SVT även bokat upp extern hjälp för mellanakten, enligt Aftonbladet är det komikern Daniel Norberg som kommer imitera artisterna i årets tävling.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons