LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Wictoria Johanssons pojkvän Hugo Alnefelt stoppas från Melodifestivalen

11 feb, 2023 
WIKTORIA, HUGO ALNEFELT
Högaktuella Mello-stjärnan Wiktoria Johansson tillägnar sin låt till pojkvännen Hugo. Men han lyser med sin frånvaro i publiken...
– Han måste lösa det!, säger en orolig Wiktoria till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Wiktoria Johansson om distansförhållandet med hockeyproffset Hugo AlnefeltBrand logo
Wiktoria Johansson om distansförhållandet med hockeyproffset Hugo Alnefelt

Det var i januari 2022 som det stod klart att svenske NHL-stjärnan Hugo Alnefelt, 21, är Wiktoria Johanssons, 26, nya pojkvän.

Wiktoria är högaktuell i Melodifestivalen 2023 där hon ställer upp med bidraget All my life (Where have you been). Låten är tillägnad pojkvännen Hugo och den handlar kort och gott om var han varit hela hennes liv.

Med andra ord sprudlar kärleken än idag mellan Wiktoria och Hugo och det funkar bra trots distansen mellan dem. Hugo bor nämligen i USA och är hockeyproffs. Han tillhör NHL-laget Tampa Bay Lightning och spelar för deras farmarlag Syracuse Crunch i AHL.

Wiktoria om distansförhållandet med pojkvännen Hugo

När Hänt träffar Wictoria berättar hon om distansförhållandet. Det finns dock inga planer i nuläget på att de ska bli sambos.

Annons

– Han är ju hemma varje sommar iallafall. Så då bor vi ihop och är med varandra, så det är skönt. Men resten av året så trivs jag ju med att vara här och fokusera på min karriär här. Det som är skönt med mitt jobb är ju att jag faktiskt kan åka över ganska ofta. Så det funkar just nu iallafall, om ett år kanske jag känner att jag vill flytta dit, säger Wiktoria till Hänt.

Att Hugo har fullt upp med hockeyn är något som är säkert. Faktum är att han har match både när det är dags för Wiktorias deltävling och även på Mello-finalen.

– Ja och det suger såklart, men jag förstår ju att han har annat han måste fokusera på. Han finns över FaceTime och vi skriver hela tiden så han finns ju faktiskt där för mig ändå. Det är ju jätteskönt men det är synd att han inte kan vara på plats, men det är okej, säger Wiktoria till Hänt.

Wiktorias oro – därför stoppas pojkvännen från att vara på plats

Att titta på svensk tv från utlandet brukar dock inte vara det lättaste alla gånger.

Annons

Kan han se Mello? Jag tänker om han behöver VPN för att kunna se SVT?

– Jag tänker också på det..., säger Wiktoria till Hänt och fortsätter:

– Men jag hoppas det iallafall, han bara måste lösa det på något sätt. Det är ju sex timmars skillnad, så han har ju inte match samtidigt som jag är på scen iallafall. Så om han lyckas lösa det där med att titta på det så är jag nöjd. Han måste lösa det!

Wiktoria berättar vidare om nerverna inför kvällen:

– Allt måste sitta, men nerverna är upp och ner. Ena sekunden känner jag panik och ”det här känns inte bra” och andra sekunden känner jag att det löser sig. Det är lite så, just nu är jag i “det löser sig-mode” jag känner såhär att jag går upp, gör mitt bästa och så får det gå som det går.

– Jag försöker bara vara lugn och fokusera.

WIKTORIA

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jennifer Iversen/Hänt

Annons