ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis chock efter privata meddelandet: ”Syster”

11 feb, 2023 
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli har gjort en annorlunda iakttagelse.
Och det visar sig att upptäckten befinner sig på andra sidan jorden.
”Syster”, skriver Charlotte Perrelli.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"Brand logo
Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"

Charlotte Perrelli är sångerskan som har många bollar i luften. Förutom artisteriet är hon bloggare, influencer och entreprenör. Hon är gift med Anders Jensen och på artistens sociala medier får vi ofta ta del av hennes vardagsliv med alla barnen.

Men denna gång har schlagerdrottningen gjort en viss annorlunda upptäckt som hon väljer att dela med sig av!

Perrellis chock efter upptäckten på andra sidan jorden: ”Syster”

På Instagram delar Perrelli med sig av en skämtsam bild. Det är nämligen så att hon fått ett foto skickat till sig av en person som är väldigt lik henne.

Annons

”Min hemliga Kalifornien-syster”, inleder Perrelli.

Charlotte Perrellis har fått ett oväntat meddelande från en person i Amerika!

Det är från en kvinna i USA som skämtsamt skriver att de är ”systrar på långt håll”. I meddelandet finns även en bild på de båda bredvid varandra. Kvinnan som skrivit till Charlotte antyder att de är lika varandra, något Perrelli verkar hålla med om då hon svarar:

”Wow! Yeah!!! Perfekt.....Om jag behöver någon som hoppar in”.

De är förstås inte systrar på riktigt, men att Charlotte har humor råder det ingen tvekan om!

Annons
Charlotte Perrelli har haft många olika frisyrer genom åren.
Charlotte Perrelli har haft många olika frisyrer genom åren. Denna bild är inte särskilt lik bilden ovan som hon fick skickad till sig av en kvinna.

Charlotte Perrellis lyxiga liv i Sverige och Spanien

Men faktum är att Charlotte inte bara lever sin tillvaro i Sverige. Förutom att äga hus i Djursholm och Åre så har hon och maken Anders även ett näste i Spanien.

Över 20 miljoner tjänade makarna på det tidigare lyxhuset i Marbella som de sålde relativt nyligen. Nu väntar istället ett nytt villabygge på solkusten då familjen behöver större utrymme.

”Det blir större eftersom vi blir fler i familjen. Flickvänner kommer in i bilden och det krävs rum för allt och alla. Denna gång blir det customized för oss och alla får sitt på det sätt de vill ha det. Det här är en dröm för alla i familjen och vi skissar och väljer som om det vore julafton varje dag”., skrev Charlotte Perrelli på bloggen.

Annons
Anders Jensen och Charlotte Perrelli syns titt som tätt på olika vimmel. Här på premiären av En värld av Skifs på Hamburger Börs i Stockholm 2022.
Anders Jensen och Charlotte Perrelli syns titt som tätt på olika vimmel. Här på premiären av En värld av Skifs på Hamburger Börs i Stockholm 2022.

Hänt har sökt Charlotte Perrelli.

FOTO: Mattias Hansson / TT / Instagram

Annons