LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Victor Crone om relationen till Mello-gänget och Tone Sekelius: ”Klickat”

04 feb, 2023 
TONE SEKELIUS, VICTOR CRONE
Victor Crone och Tone Sekelius är båda två högaktuella i den första deltävlingen av Melodifestivalen 2023.
Nu har de funnit varandra, berättar Victor för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Victor Crone om relationen till de andra deltagarna: ”Vi har klickat”Brand logo
Victor Crone om relationen till de andra deltagarna: ”Vi har klickat”

Årets största folkfest – Melodifestivalen 2023 är äntligen här!

För första gången sedan 2020 är "Mello-turnén" ute på vägarna igen. Första stoppet är i Göteborg, följt av Lidköping, Linköping, Malmö, Örnsköldsvik och sist men inte minst; finalen i Stockholm!

Inför första deltävlingen i Göteborg är energin på topp och på stadens gator snackas det om Mello till höger och vänster. Artisterna har varit på plats sedan några dagar tillbaka och under fredagens presskonferens hade de flesta fortfarande nerverna i schack.

Victor Crone aktuell i Melodifestivalen 2023

Ett välkänt ansikte som dyker upp i första deltävlingen är Victor Crone, 31. Han har ställt upp i Melodifestivalen två gånger tidigare. Den första gången var år 2015 tillsammans med Behrang Miri med låten Det rår vi inte för.

Annons

År 2020 ställde han sig återigen på "Mello-scenen" men då på egen hand med bidraget Troubled waters. Han gick direkt till final där han sedan slutade på en nionde plats.

Men faktum är att Victor Crone är ännu mer rutinerad än så. År 2019 ställde han nämligen upp i den estländska melodifestivalen där han kammade hem hela kalaset och fick representera Estland i Eurovision song contest. Han slutade på en 18:e plats ute i Europa.

VICTOR CRONE
Victor Crone i Melodifestivalen 2023

Victor Crone och Tone Sekelius fann varandra i Mello

Men nu är han alltså tillbaka på hemmaplan i Melodifestivalen 2023, där han ställer upp med låten Diamonds. När Hänt träffar Victor på fredagen, dagen innan tävlingsdagen, känner han sig lugn.

– Bra, jag har ju varit i de här sammanhangen förr och jag känner mig ganska lugn, säger jag nu... Så jag hoppas det håller sig!, säger han till Hänt och fortsätter:

Annons

Men jag vet ju hur det går till liksom, på torsdagen är det nytt för alla, sedan jobbar man på. Det är härlig stämning bakom.

Känner du dig lite som den erfarna i gänget?

– Haha, jag känner mig inte som en veteran men man peppar ju varandra liksom, förklarar Victor.

Det är redan hur bra stämning som helst bland årets artister men det finns någon som Victor klickat lite extra bra med, nämligen Tone Sekelius, 25.

– Ja vi har klickat. Vi satt och åt middag här, eller ja, jag kraschade deras middag i förrgår, så vi satt och pratade lite. Grabbarna i Elov & Beny pratade jag lite med också och jag fick en liten present, säger Victor glatt och visar upp en pin som han fått i present av grabbarna.

Victor fortsätter berätta om hur han klickat med gänget:

– Sedan så klart har vi ju Arc North. Vi har faktiskt gjort en låt tillsammans innan så vi har ju jobbat tillsammans.

Arc North och Adam Woods är killarna som sjunger ihop med Jon-Henrik Fjällgren, 35, i hans bidrag Where are you (SÁVEŽAN).

FOTO: Adam Ihse/TT, Karin Törnblom/TT

Annons