ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Smash Into Pieces ställer in – fast i Amsterdam dagar innan finalen

08 mar, 2023 
Melodifestivalen 2023
Melodifestivalen-finalisterna Smash Into Pieces tvingas ställa in flertal spelningar.
Dessutom är de strandsatta i Amsterdam – bara dagar innan finalen.
– Det senaste vi har hört är att vårat management jobbar på att få iväg oss på ett eller annat sätt liksom
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Smash Into Pieces fast i Amsterdam – direkt från flygplatsenBrand logo
Smash Into Pieces fast i Amsterdam – direkt från flygplatsen

I den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2023 blev rockbandet Smash Into Pieces från Örebro upp på scenen. Det blev en stor succé för gruppen som röstades direkt till final av svenska folket.

Nu är nedräkningen inför den stora finalen i full gång men för grabbarna i Smash Into Pieces innebär finalplatsen inte bara glädje och skoj.

Smash Into Pieces ställer in – beskedet dagar innan finalen

Faktum är att gruppen tvingats ställa in flera spelningar av sin stora Europaturné, detta då de kom vidare i Melodifestivalen. På Instagram uttrycker gruppen sin ledsamhet över beskedet till fansen.

”Vi är ledsna att meddela att vi ställer in våra shower i Köln, Hamburg och Amsterdam i veckan. Det är på grund av vår medverkan i finalen i Melodifestivalen som går av stapeln på lördag i Sverige”, skriver Smash Into Pieces i inlägget.

När Hänt träffade bandet under Melodifestivalens efterfest var firandet i full gång. Men redan dagen därpå skulle de iväg på turnén.

Annons

– Vi åker imorgon och spelar på måndag, vi får rita om den här planen, sa då Benjamin Jennebo till Hänt.

Kommer ni få ställa in?

Vi kommer få ställa in en massa spelningar, final i Mello den skojar man inte bort.

Fast i Amsterdam efter inställda flyg – berättar själva om kaoset inför finalen

Inte nog med att gruppen tvingats ställa in spelningar så står det nu klart att de dessutom drabbats av snöstormen som råder. I skrivande stund är rockbandet fast på Amsterdams flygplats då inga flygplan går till Stockholm. När Hänt når gruppen berättar de om eländet.

– Det är en inställd plan... ett pappaskämt. Nej men vi inväntar och ser om snöstormen glider över, säger Benjamin.

– Det senaste vi har hört är att vårat management jobbar på att få iväg oss på ett eller annat sätt liksom. Vi har fått någon flight ikväll men det är inte säkert att vädret har blivit bättre då. Är det så att vi inte kommer med det planet får vi bila från Amsterdam. Det är bara 20 timmar... för vi har ju inte rest tillräckligt liksom tycker vi, tillägger Chris Hedman Sörbye.

FOTO: TT

Annons