LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Skvaller från Melodifestivalen - finalfestens hetaste snackisar

13 mar, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Melodifestivalen är över för i år. Något som kröntes med den yngste vinnaren sen Carola och en konfettisprakande efterfest på Friends Arena. Vem surade i ett hörn? Vem dansade trots förlust? Och vem hade ett rejält köttsår? Hänt vet!
Annons

Mustasch-artisten Ralf Gyllenhammar, 49, var en av många tidigare Mellostjärnor som fick en inbjudan till partyt efter sändningen. När vi påtalade att hans frisyr är väldigt lik Arvingarna-frontmannen Casper Janebrinks, 46, nya omtalade kalufs fick vi en intensiv blick från sångaren.

– Han har för fan härmat mig! Hade Casper en sån här frisyr när han sjöng ”Eloise” eller? Nä!, utbrast Ralf Gyllenhammar.

Ralf Gyllenhammar och frisyren.
Ralf Gyllenhammar och frisyren.

Plötsligt när vi gick den röda mattan in till festen såg vi en grönskimrande sak komma emot oss. Hänt scannade snabbt av minnesbanken och fann svaret på detta gräsfärgade element.

Annons
Carl Bildt, Anna Maria Corazza Bildt och Kavajen (2015).
Carl Bildt, Anna Maria Corazza Bildt och Kavajen (2016).

Carl Bildt, 66, och hans berömda Melodifestivalenkavaj! Senast han bar den på ett evenemang var 2013, även då på Melodifestivalens finalfest. Vid sin sida i Friends Arena hade den forna utrikesministern som vanligt hustrun Anna Maria Corazza Bildt, 53.

Carl Bildt, Anna Maria Corazza Bildt och Kavajen (2013).
Carl Bildt, Anna Maria Corazza Bildt och Kavajen (2013). Foto: IBL

Vilka det här är? Melodifestivalensegrarens oerhört stolte pappa Mark Wall, 51, samt Frans, 17, tvillingsyster Filippa Jeppsson-Wall, 17. Mark Wall var helt salig över sonens bedrift.

Annons
Filippa Jeppsson-Wall och Mark Wall på efterfesten.
Filippa Jeppsson-Wall och Mark Wall på efterfesten.

– Det här är bara fantastiskt, så fantastiskt!, sa han till Hänt innan han försvann i efterfestvimlet med familjen.

När Hänt gick ut för att ta frisk luft stötte vi på trevlige programledaren Kodjo Akolor, 34, som i sex veckor har jobbat som uppvärmare i arenan före programstart. Vi märkte att hans lillfinger denna kväll var gipsat. Hur kommer det sig?, undrade Hänt naturligtvis. Och då fick vi följande historia berättad för oss, en blandning av ”sanning och osanning” som Kodjo Akolor själv uttryckte det.

Annons
Kodjo Akolor var vid gott mod - trots köttsåret.
Kodjo Akolor var vid gott mod – trots köttsåret.

– Det här är exklusivt för er. Det var ett barn som kom ifrån sina föräldrar. Och jag lyckades putta undan barnet i luften, ifrån en långtradare. Allt hände så fort. Jag flög flera meter över ett räcke och fick tag i en bjälke och skar mitt finger. Det var det som hände.

Glasklart, visst?

Molly Pettersson Hammar, 20, må ha missat finalen även i år. Humöret på efterfesten var det hursomhelst inget fel på. Hon dök upp i höga klackar, svart tajt dress och en klarröd kappa. Och hon rockade dansgolvet som få andra.

Annons
Molly Pettersson Hammar syntes.
Molly Pettersson Hammar och hennes röda kappa glänste i mörkret.

Och medan efterfesten kokade hade skönlockiga Christian ”Kicken” Lundqvist, 44, en helt annan approach. Nämligen att inhandla öl, ställa sig i ett hörn mol allena och stirra ner i sin mobil.

Kicken i hörnet.
Kicken i hörnet.

Håll till godo! Mer Melodifestivalenskvaller finns att läsa i Hänt i Veckan nr 12/13.

Foto: Hänt

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons