LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Casper Janebrink om galna frisyren: "Ovanligt med killar som har fläta"

01 mar, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Arvingarna-medlemmens nya frisyr skapar eko i sociala medier. Men själv tar han uppmärksamheten med ro.
Annons

Casper Janebrink, 46, har på sistone hamnat i en riktigt hårfin diskussion – som handlar om inget mindre än hans ljusa flätade kalufs.

Sedan förra året har Arvingarna-sångaren nämligen en något ovanlig frisyr. Håret är numera rakat på sidorna och från ovansidan av hjässan och ner till axlarna har han en tjock fläta. Eftersom Casper Janebrink inte orkade vänta på att manen skulle växa ut har han fixat extensions på en frisörsalong i centrala Kungsbacka.

Casper Janebrink framifrån.
Casper Janebrink framifrån.

Och nu har det tagit hår – vi menar hus – i helvete. Det sedan Partille-bon ledde Bingolotto då Ingvar Oldsberg, 70, var för sjuk för att göra jobbet. När komikern Jan Marcus Berggren såg programmet och uppmärksammade frisyren i blogginlägget “Vi måste prata om Casper i Arvingarna” på Djungeltrumman tog snacket fart på riktigt.

Annons

Släng alla kartor och åk raka spåret till Partille! För när Casper Motherfuckin’ Janebrink valsade in i Bingolotto-studion med den Partillska swaggern som bara en duktig hantverkare eller en innebandytränare kan ha så flexade han den SJUKASTE FRISYREN JAG NÅGONSIN HAR SETT. Jag satt som förhäxad“, skriver humoristen på bloggen och fortsätter:

Jag har än så länge inte lyckats samla mig från chocken för att kunna ha en värdering om Caspers val av frisyr. Snygg, fult, halvfult osv. Jag tycker bara det är SICK. Och HÄRLIGT som fan att han har gjort det. Vilken jävla hjälte alltså!

Casper Janebrinks uttänkt slarviga fiskbensfläta på Garmmisgalan.
Casper Janebrinks uttänkt slarviga fiskbensfläta på Grammisgalan.

Hänt undrar naturligtvis om Casper Janebrink har läst inlägget. Och det har han, meddelade han när vi träffade honom på Grammisgalan i förra veckan. Dagen till ära hade han fixat en fiskbensfläta på salong och var på ypperligt humör.

– Det var ett riktigt roligt blogginlägg. Jag gillade verkligen texten, säger Casper Janebrink till Hänt.

Varför tror du att det kan bli sådant rabalder över någons hår?

– Jag tror att folk reagerar för att det fortfarande är så ovanligt med killar som har fläta, tillägger han glatt och obekymrat.

Foto: IBL, Hänt

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons