TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Sara Varga om känslorna för exet: "Jag älskar honom"

24 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Sara Varga och ex-pojkvännen Lars Hägglund har behållit vänskapen efter uppbrottet. De har till och med skrivit hennes bidrag till Melodifestivalen tillsammans.
Annons

Sara Varga, 34, tävlar i kvällens deltävling av Melodifestivalen 2017 med bidraget “Du får inte ändra på mig”. Låten har hon skrivit tillsammans med ex-pojkvännen Lars Hägglund, 37.

Ex-paret har känt varandra i över nio år, men gjorde slut 2015. Men till skillnad från många spruckna förhållanden har Sara och Lars lyckats behålla vänskapen och arbetar fortfarande tillsammans.

– Vi var tillsammans, men nu är vi inte det längre. Men det funkar jättebra att jobba ihop. Han är min bästa kompis och jag älskar honom, så det är bara härligt, säger Sara Varga.

Bidraget “Du får inte ändra på mig” har de skrivit tillsammans, Sara har skrivit texten och Lars musiken.

– Jag och Lars har jobbat ihop i nio år och det blir bara bättre och bättre. Ju mer vi jobbar tillsammans, ju mer lär vi känna varandra, säger hon

Sara Varga tävlar tillsammans med duettpartnern Juha Mulari i Melodifestivalen 2017.

SE OCKSÅ: Sjuka likheten mellan SKAM-Isak och Melloartisten

Sjuka likheten mellan SKAM-Isak och melloartistenBrand logo
Sjuka likheten mellan SKAM-Isak och melloartisten

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons