Sara Varga är tillbaka efter utbrändheten: "Jag är supersingel!"

Sara Varga har varit singel sedan separationen från musikern Lars Hägglund. Under tiden har sångerskan lagt all kraft på sin nya personliga skiva.

Det har varit ett smärtsamt år för artisten Sara Varga, 33. Förra sommaren tog det slut med musikkollegan Lars Hägglund, 36, och hon berättade då för Hänt att de fortfarande är vänner.

– Vi jobbar fortfarande ihop och är vänner men vi insåg att vi passade bättre som kompisar än som par.

Sara Varga och Lars Hägglund var fortfarande ett par i början av 2014. Foto: All Over

Sara Varga och Lars Hägglund var fortfarande ett par i början av 2014. Foto: All Over

Sara Varga har också haft det jobbigt på andra sätt. Bland annat berättade hon i Nyhetsmorgon om sin kamp att komma tillbaka efter utbrändheten som drabbat henne.

Med hjälp av helt magiskt fina vänner, väldigt fin psykolog och läkare och lite andra viktiga människor så har jag fått hjälp att bearbeta“, skrev hon i sin blogg.

När Hänt nu träffar henne på minglet inför showen Wild Thing About Love berättar Sara Varga att hon tillbringat mycket tid i studion. I början av nästa år släpper hon en ny skiva, vilket singeln Det man inte talar om är en försmak på.

– Det blir en personlig skiva där jag har skrivit text och musik själv. Just nu är jag supersingel och fokuserar på mig själv. Jag har inte träffat någon sedan Lars. Gör jag det så lovar jag att ta med honom på vimmel, säger hon till Hänt med ett leende.

SENASTE NYTT!