Sanningen – det hade David Lindgren innanför kalsongerna

David Lindgren hade en minst sagt oväntad sak i sina kalsonger under mellanakten i Melodifestivalen 2017...

David Lindgren, 34, gjorde stormande succé i Melodifestivalens andra deltävling med sitt supermedley. Framför tittarna bjöd programledaren på inte mindre än 20 legendariska schlagerlåtar från både Roger Pontare, Måns Zelmerlöw, Malena Ernman, Samir & Viktor och Lena Philipsson. 

I slutet av numret kastade David Lindgren också av sig kläderna och fortsatte dansa i enbart kalsonger, samtidigt som han hyllade sin egen “pappakropp”. För Hänt TV avslöjar programledaren vad han egentligen hade innanför sina kalsonger – och det är inte vad man kanske kan vänta sig.

– Jag hade sändaren innanför kalsongerna bak på rumpan. Och det andra jag hade i kallingarna var inbäddat i ett annat par kallingar, kan man säga. Jag hade två par kallingar på mig samtidigt, för att det inte skulle hända någon olycka, säger David Lindgren.

LÄS OCKSÅ: David Lindgren hyllas efter succémedleyt: “Episkt”

Anledningen är att David Lindgrens scen-kalsonger hade en gylf framtill. Därför valde han att bära ännu ett par kalsonger undertill, för att inte en viss kroppsdel skulle titta fram i direktsändningen.

– Det var ju öppen gylf på kalsongerna, det fanns ingen ordentlig knäppning. Så jag vågade inte köra utan någonting under, säger David Lindgren.

Men du hade ingen annan vaddering eller så i dem?

– Nej, vadderingen har jag bara här, säger David Lindgren och pekar på sin mage och skrattar.

David Lindgren som Lena Philipsson...

David Lindgren hade dubbla kalsonger i sändning. Foto: IBL

Mellanakterna i årets Melodifestival har hittills varit en riktig succé bland tittarna. Redan förra veckan fick Hasse “Kvinnaböske” Andersson, 68, stora ovationer för sin hårdrocksversion av “Ängahund”, som han framförde tillsammans med bandet Mustasch och frontfiguren Ralf Gyllenhammar, 50.

Enligt uppgifter till Hänt ska årets tredje programledare, Clara Henry, 22, uppträda med en mellanakt nästa vecka när den tredje deltävlingen går av stapeln i Växjö.

LÄS OCKSÅ: Här driver Mello-stjärnan med Hasse Andersson

FOTO: IBL

text: Linda-Marie Nilsson

SENASTE NYTT!