LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Sanningen – det hade David Lindgren innanför kalsongerna

12 feb, 2016 
AvJohanna Bladh
David Lindgren hade en minst sagt oväntad sak i sina kalsonger under mellanakten i Melodifestivalen 2017...
Annons

David Lindgren, 34, gjorde stormande succé i Melodifestivalens andra deltävling med sitt supermedley. Framför tittarna bjöd programledaren på inte mindre än 20 legendariska schlagerlåtar från både Roger Pontare, Måns Zelmerlöw, Malena Ernman, Samir & Viktor och Lena Philipsson. 

I slutet av numret kastade David Lindgren också av sig kläderna och fortsatte dansa i enbart kalsonger, samtidigt som han hyllade sin egen “pappakropp”. För Hänt TV avslöjar programledaren vad han egentligen hade innanför sina kalsonger – och det är inte vad man kanske kan vänta sig.

Hör David Lidgren berätta sanningen om vad han hade i kallingarnaBrand logo
Hör David Lidgren berätta sanningen om vad han hade i kallingarna

– Jag hade sändaren innanför kalsongerna bak på rumpan. Och det andra jag hade i kallingarna var inbäddat i ett annat par kallingar, kan man säga. Jag hade två par kallingar på mig samtidigt, för att det inte skulle hända någon olycka, säger David Lindgren.

Annons

Anledningen är att David Lindgrens scen-kalsonger hade en gylf framtill. Därför valde han att bära ännu ett par kalsonger undertill, för att inte en viss kroppsdel skulle titta fram i direktsändningen.

– Det var ju öppen gylf på kalsongerna, det fanns ingen ordentlig knäppning. Så jag vågade inte köra utan någonting under, säger David Lindgren.

Men du hade ingen annan vaddering eller så i dem?

– Nej, vadderingen har jag bara här, säger David Lindgren och pekar på sin mage och skrattar.

David Lindgren som Lena Philipsson...
David Lindgren hade dubbla kalsonger i sändning. Foto: IBL

Mellanakterna i årets Melodifestival har hittills varit en riktig succé bland tittarna. Redan förra veckan fick Hasse “Kvinnaböske” Andersson, 68, stora ovationer för sin hårdrocksversion av “Ängahund”, som han framförde tillsammans med bandet Mustasch och frontfiguren Ralf Gyllenhammar, 50.

Enligt uppgifter till Hänt ska årets tredje programledare, Clara Henry, 22, uppträda med en mellanakt nästa vecka när den tredje deltävlingen går av stapeln i Växjö.

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

text: Linda-Marie Nilsson

Annons