4 saker du inte visste om Sannex i Melodifestivalen – alla bandmedlemmar

Sannex i Melodifestivalen 2021

FOTO: SVT
Dansbandet Sannex debuterar i Melodifestivalen 2021 med låten All Inclusive.
Men vilka är alla medlemmar i bandet?

Det är många debutanter i Melodifestivalen 2021, framförallt i deltävling 4. Några av de som för första gången ska kliva upp på Mello-scenen är dansbandet Sannex. Bidraget de tävlar med heter All Inclusive och är skriven av Greta Svensson och Hans Thorstensson.

Men bara för att Sannex är debutanter i Melodifestivalen så betyder ju inte det att de är ovana med att vara på scen – tvärtom!

LÄS MER: Därför känner du igen Lillasyster i Melodifestivalen 2021

Vilka är medlemmarna i dansbandet Sannex?

Dansbandet Sannex bildades redan år 1997 och har sedan dess haft en lång rad av medlemmar. Men vilka är de fyra medlemmar som tävlar i Melodifestivalen 2021?

  • Andreas Olsson föddes den 5 augusti 1982 och är idag 38 år. Han växte upp i Kävlinge och Skurup men bor idag i Ystad. I Sannex sjunger han och spelar gitarr. Andreas började i Sannex 2007 och tog sedan över år 2013.
  • Peter Brodin föddes den 5 augusti år 1980 och är idag 40 år. Han växte upp i Bollebygd men bor idag i Örby. I dansbandet sjunger han och spelar bas. Peter började i bandet år 2019.
  • Patrich Rundström föddes den 4 januari år 1984 och är idag 37 år gammal. Han har vuxit upp i Nybro där han verkar trivas bra eftersom han fortfarande bor kvar. Patrich började i bandet år 2013 och spelar piano.
  • Micke Norsten föddes den 19 april år 1982 och är idag 38 år gammal. Han är uppvuxen i Östansjö/Hallsberg och bor idag i Örebro. Micke spelar trummor i Sannex och började år 2009.
Andreas Olsson i Sannex

Andreas Olsson i Sannex på Allsång på Skansen-scenen år 2018.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sannes har en lång erfarenhet av att stå på scen, och om den hjälper dansbandet till final i Melodifestivalen får helt enkelt framtiden utvisa!

Melodifestivalen sänds på lördagar klockan 20.00 på SVT och finns även tillgängligt att streama på SVT Play.

LÄS OCKSÅ: Alvaro Estrellas fina ord om familjen och flickvännen Victoria Perez

LÄS OCKSÅ: Här är startordningen i alla deltävlingar i Melodifestivalen 2021

FOTO: SVT

Senaste nytt