Så dyr är Dinah Nahs specialdesignade lyxklänning

Dinah Nah bär en blå lyxklänning, specialdesignad av Camilla Thulin, i Melodifestivalen. Nu avslöjar artisten att det är en minst sagt dyr blåsa...

Dinah Nah, 36, har ett av lördagens mest färgglada nummer. Förutom sin rosa peruk och ett par glittriga skor, har hon också en specialdesignad, blå klänning på sig på scenen. Nu berättar artisten att det är ingen mindre än den kända designern Camilla Thulin, 55, som står bakom skapelsen.

– Jag har själv, tillsammans med min manager och hans sambo, tagit fram designen på klänningen och ritat upp den. Sedan har Camilla Thulin skapat den. Det är massor av paljetter och stenar och you name it, säger Dinah Nah till Hänt.

Dinah Nahs klänning är skapad av Camilla Thulin.

Camilla Thulin är en av Sveriges mest kända designers och har flera gånger skapat kläder i Melodifestivalensammanhang. 2009 låg hon bakom Malena Ernmans svarta fjäderklänning när hon vann med låten ”La voix”. Thulin berättade då för tidningen Expressen att priset för den klänningen låg på cirka 400 000 kronor. Camilla Thulin låg också bakom Sanna Nielsens Eurovisionklänning 2013, när hon tävlade med ”Undo”.

LÄS MER: Dinah Nah: Därför bär jag peruk i Melodifestivalen 2017

Exakt vad Dinah Nahs klänning kostar vill hon inte riktigt säga – men det är en dyr historia.

– Den är dyr, ja. Jag vill inte veta vad klänningen kostar, för det är tyvärr jag som ska betala den. Det är inte så att de skickar en faktura till mig nästa vecka så att jag måste swisha över 77 000 plus moms, men på något sätt är det nog jag som får betala den, säger Dinah Nah.

Kostar den alltså 77 000 kronor plus moms?

– Nej, jag vet inte riktigt vad den kostar, säger hon och skrattar, innan hon fortsätter:

– Men jag hoppas att jag kan ha den fler gånger efter Melodifestivalen, jag vill ju fortsätta stå på stora scener.

Kika gärna även på denna video med aktuella schlagerartisten Dinah Nah!

LÄS MER: Charlotte Perrellis hemliga vapen – en lyxgitarr

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!