TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Roger Pontares beslut – vägrar gifta sig med Elisabeth

10 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Roger Pontare har varit tillsammans med kärleken Elisabeth i 40 år, men paret är inte gifta. Nu avslöjar schlagerlegendaren varför det inte blir något bröllop.
Annons

Roger Pontare, 65, och kärleken Elisabeth, 64, har varit ett par i över fyrtio år. Men det är inte alltid som kärleken har varit på topp. I början av förhållandet, efter bara åtta månader som gifta, valde de nämligen att skilja sig. Men redan efter tre veckor flyttade paret ihop igen och sedan dess har de varit tillsammans i över 38 år, men utan att gifta om sig igen.

– Nej, vi är inte gifta med varandra utan vi är fortfarande skilda. Men vi har varit ihop i 40 år. Vi skiljde ju oss för att vi tyckte att det var så tråkigt att vara gifta då, vi tyckte det var mer spännande att inte vara gifta, säger Roger Pontare till Hänt och skrattar innan han fortsätter:

– Men sedan vi skiljde oss har vi ju varit tillsammans i 38 år till.

 

Men när Hänt frågar om det kanske inte är dags att gifta om sig igen, så skakar schlagerstjärnan bestämt på huvudet och skrattar.

– Nej nej, det är ju onödigt. Det är så jävla dyrt att gifta sig, säger Roger Pontare.

Roger Pontare med fru Elisabeth Pontare.
Roger Pontare med fru Elisabeth Pontare.

Men trots att paret inte är gifta med varandra, så spirar kärleken som aldrig förr. Medan Roger Pontare befinner sig på plats i Malmö för att tävla med bidraget “Himmel och hav” i Melodifestivalen 2017 på lördag, så är Elisabeth med bakom kulisserna för att stötta sin kärlek.

– Elisabeth är med mig här och hjälper mig med allt. Hon ser ju det jag gör på scen från ett annat perspektiv, som en tittare och inte från mitt konstnärliga håll. Hon ser om det ser bra och äkta ut. Hon vet ju vem jag är så hon säger hur jag ska göra och vad som ser bra ut. Det är härligt att hon är här, säger Roger Pontare.

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons