ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Robin Bengtssons svar efter Anna Bergendahls påstående om hånglet

14 mar, 2022 
ANNA BERGENDAHL, ROBIN BENGTSSON
Robin Bengtsson och Anna Bergendahl har känt varandra i snart 14 år och nu avslöjar Anna har uttalat sig om hur Robin är på att hångla.
Nu berättar Robin för Hänt hur han ser på saken.
Annons
Cornelia Jakobs om hemliga smset från exet – efter vinsten i Melodifestivalen
Cornelia Jakobs om hemliga smset från exet – efter vinsten i Melodifestivalen

Melodifestivalen 2022 är över och efter en riktigt spännande final i Friends arena stod det klart att det blev Cornelia Jakobs, 30, som kammade hem vinsten. Hon får därmed åka till Turin för att representera Sverige i Eurovision song contest.

Bland finalisterna i årets Melodifestival fanns tre tidigare Mello-vinnare. John Lundvik, 39, Robin Bengtsson, 31, och Anna Bergendahl, 30.

Anna Bergendahl om sista-platsen i Melodifestivalens final

Men det här året slutade det alltså på ett helt annat sätt och Anna Bergendahl kom sist. Robin Bengtsson kom näst sist och John Lundvik kom på åttondeplats. Trots detta var Anna inte alls besviken efteråt.

Annons

– Jag har fått vara med i final fyra gånger i mitt liv och jag har också min parallella karriär som jag jobbar väldigt hårt för. Så jag har två drömmar och det är få förunnat att stå i Melodifestivalfinal, det skickas in tusentals bidrag och jag fick vara en av de tolv som fick vara i finalen, sa hon till Aftonbladet efteråt.

Inför finalen gjordes en liten lek på Melodifestivalens Instagram-konto. Då fick några av finalisterna säga vem av sina medtävlande som de tror är bäst på att hångla. Bland annat så gissade John Lundvik på Faith Kakembo, 36, Anders Bagge, 54, gissade på sig själv och Anna Bergendahl gissade på sin kära vän Robin Bengtsson!

Anna Bergendahls påstående om Robin Bengtsson

Vem tror du är bäst på att hångla?, lyder frågan och Anna håller direkt upp en bild på Robin.

– Gulleplutt är han!, säger hon och pussar på bilden.

Anna och Robin har känt varann i snart 14 år nu, så med andra ord är deras vänskap riktigt stark. Anledningen till att de lärde känna varandra för så många år sedan beror på att de tävlade mot varandra i idol 2008.

Annons

– Han är min bror, min broder sedan 2008, fortsätter Anna.

Som är bäst på att hångla?, frågar reportern.

– Ja! Eller jag har inga erfarenheter, men det är många som har.

När Hänt träffar Robin Bengtsson på efterfesten bemöter han Annas påstående och med glimten i ögat kan han minst sagt bekräfta teorin.

Vad tänker du om att Anna tror att du är bäst på att hångla?

– Det har hon nog rätt i!, säger Robin till Hänt.

FOTO: Claudio Bresciani / TT, Paul Wennerholm/TT

Annons