Per Anderssons verkliga relation till Pernilla Wahlgren

Per Andersson och Pernilla Wahlgren

Foto: TT

Per Andersson och Pernilla Wahlgren leder Melodifestivalen 2021 ihop.
Nu avslöjar Per den verkliga relationen till kollegan utanför tv-rutan – samt det beslut han fattat för hennes skull.
– Pernilla var en bidragande orsak till det här, säger han till Hänt.

Per Andersson, 44, leder under lördagen Melodifestivalens fjärde deltävling, detta tillsammans med Pernilla Wahlgren, 53. När Hänt når komikern berättar han om känslorna över uppdraget.

– Jag gillar Melodifestivalen mycket men jag har mitt skämt-tourettes. Så jag är mest nervös över att jag inte ska klara av de här tävlingsmomenten. När det ska vara seriöst och så där, säger Per till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Per Andersson om relationen till Pernilla Wahlgren

Den största lyckan i det hela är att han ska få göra tillställningen tillsammans med Pernilla. Duon har tidigare arbetat ihop, i SVT:s julkalender 2019 Panik i tomteverkstan spelade de nämligen ett par.

– Det känns jättekul och ska bli kul att se henne utan tomtekläder höll jag på att säga. Men det är kul att vi får ta våran tomtemor och tomtefar till nästa level, säger Per och avslöjar att Pernillas medverkan var en viktig faktor för honom:

– Det var en del av att jag tackade ja faktiskt. För vi har väldigt roligt ihop och det är kul att arbeta med någon som man funkar ihop med.

LÄS MER: Så lång är komikern Per Andersson och 4 andra saker du undrar

När det däremot gäller duons relation utanför arbetssituationer menar Per att den är begränsad.

– Vi ses nog mest i jobbsyfte men vem vet, vi kanske börjar hänga som fan nu.

Detta visar sig faktiskt ha ändrats. När Hänt pratar med Per är deltävlingen några veckor bort men av sociala medier att döma har Per och Pernilla umgåtts flitigt under den senaste tiden. Per som även är nära vän med Pernillas bror Linus Wahlgren, har även han synts hänga med duon.

Pers nya beslut efter Pernillas vädjan

Att familjen Wahlgren har en stor påverkan på Per står inga tvivel om. Faktum är att Pernilla hade en önskan om att Per borde skaffa Instagram – något som kom att bli verklighet efter artistens pushande. Detta trots att Per till en början inte alls var sugen på att bli en del av plattformen.

– Jag tänkte bara att det där kommer att bli ett sådant där slukhål. Jag vet ju hur jag är, jag går upp i saker. Men nu hade de tjatat så mycket från och till. Pernilla var en bidragande orsak till det här, folk har tjatat, Linus har frågat ”ska du inte bara skaffa Instagram”? Så då tänkte jag att då gör jag väl det nu då, säger Per till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Eric Saades hemliga samtal med Nicole Falciani efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgrens starka ord om dottern Ella Sáve: ”Hoppas”

SENASTE NYTT!