LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Paul Reys barnbesked bara timmar innan Melodifestivalen: ”Syskon”

18 feb, 2023 
Jonna Lawaetz
Amanda Gripenberg
En av artisterna som tävlar i Melodifestivalens tredje deltävling är Paul Rey.
I en intervju med Hänt kan han komma med ett nytt barnbesked – bara timmar innan sändning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nordman-Mats Wester om att sonen flyttat hemifrån: ”Bara Matilda och jag”Brand logo
Nordman-Mats Wester om att sonen flyttat hemifrån: ”Bara Matilda och jag”

Nu är vi halvvägs in på vårens landsomfattande Mello-turné. Deltävling tre går av stapeln på Sparbanken Lidköping Arena när sju bidrag ska framföra sina låtar med hopp om att svenska folket ska rösta fram dem till finalen i Friends Arena den 11 mars.

Det är en blandning av erfarna Mello-artister och debutanter som kommer framföra sina låtar i kvällens deltävling. För Paul Rey och Nordman är det tredje gången de står på melloscenen, medan Ida Lova och Marcus och Martinus debuterar som artister i Melodifestivalen.

När Hänt träffar Paul Rey under pressträffen dagen innan lördagens deltävling berättar han om förväntningarna.

– Det känns skitbra. Nu är det ju faktiskt så att förra gången jag var med så var det ju ingen publik, så det ändå var ett tag sedan det var den här arenakänslan med presskonferenser och så. Men ändå, jag gjorde det 2020 så det känns bra.

Annons

Därför saknas Paul Reys dotter på Melodifestivalen

Årets medverkan i Melodifestivalen är Pauls tredje på fyra år, vilket gör honom riktigt rutinerad i dessa sammanhang. Han berättar för Hänt att han känner sig lugn och trygg inför sitt framträdande och att han ser det lite som en fördel att han vet hur alla rutiner fungerar, vilket medför att han inte känner sig speciellt nervös.

– Jag fattar att man blir nervös, men just nu känner jag bara pepp!, säger Paul och fortsätter:

– Sen när det kommer till tävlingen, det är bara helt upp till svenska folket. Där tror jag inte någonting hjälper, det är helt upp till numret, låten och hur det går.

Inför lördagen är Pauls nerver i styr och han kommer ha ett stort stöd från publiken, där nära och kära kommer sitta i arenan och heja på honom.

– Frun är här, men min dotter är hemma. Hon är två år och tre månader, så jag tror det hade varit lite svårt i just det här sammanhanget, säger Paul.

Annons

Vidare berättar Paul att dottern dessvärre varit sjuk och har varit tvungen att vabba en del, vilket lett till att han missat en del rep.

– Det var inte den mest optimala uppladdningen att hon var sjuk och hade feber, så för min del har det varit en kort uppvärmning inför helgen.

Paul Reys barnbesked – bara timmar innan Melodifestivalen

Paul och hustrun Dalia har varit ett par i nästan 17 år. För fem år sedan gifte de sig och i november 2020 fick de dottern Lima. Nu kommer Paul med ett nytt barnsked. I en intervju med Hänt berättar han om planerna att utöka familjen ytterligare.

– Absolut kan vi det, det hade varit kul att ge syskon till vår dotter. Vem vet när det blir men absolut, det är vi öppna för, säger Paul.

När det blir ett lillasyskon till Lima återstår att se!

FOTO: Jessica Gow/TT, Nils Petter Nilsson

Annons