TRENDAR JUST NU!Carina BergBjörn GustafssonDe gick vidare till finalDanny SaucedoDotterLasse Stefanz

Melodifestivalen 2018: Felix Sandman från FO&O tävlar – allt du behöver veta

20 feb, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Felix Sandman tävlar med låten "Every single day" i Melodifestivalen, som handlar om hans uppbrott från sin tidigare flickvän Lovisa Bengtsson. Men vem är Felix? Hänt har svaren.
Annons

Felix Sandman, 19, tävlar i deltävling fyra av Melodifestivalen 2018 med bidraget “Every single day”. Låten är skriven av artisten själv, Noah Conrad, Tony Ferrari, Parker James Nornes och Jake Torrey.

Felix debuterar som soloartist i årets tävling, men deltog även förra året. Då var han en del av gruppen FO&O, som tidigare hette The Fooo och The Fooo Conspiracy, och tog sig till final via andra chansen med låten “Gotta thing about you”. Då bestod gruppen av honom själv, Oscar Enestad och Omar Rudberg. Tidigare var även Oscar Molander medlem i bandet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Som en del av FO&O har Felix Sandman uppträtt i flera av våra största tv-program och arenor. Utöver Melodifestivalen har gruppen spelat i “Idol”, “Allsång på Skansen” och som förband till Justin Bieber i Globen.

Under Melodifestivalen förra året stal romansen mellan Oscar Enestad och hans flickvän Cecilia Dahlbom, 49, mest uppmärksamhet. Men Felix Sandman hade under perioden också en flickvän, ett förhållande som nu är slut. Under presskonferensen för Melodifestivalen i november berättade Felix nämligen att han var singel och att förhållandet tagit slut två månader senare.

Annons

Hans låt i Melodifestivalen, “Every single day”, handlar om uppbrottet från flickvännen Lovisa Bengtsson.

– Ja, vad hände… det gick inte så bra helt enkelt. Det är lite därför jag är här med den här låten. Den handlar om oss. Jag vill inte avslöja för mycket, men om min kärlek och mina känslor och sånt där. Den är väldigt personlig, sa han då till Hänt.

SE OCKSÅ: Felix Sandman om kärlekskrachen: “Låg på golvet och grät”

Se bilder ur Felix Sandmans karriär och liv:

Felix Sandman om kärlekskrachen: "Låg på golvet och grät"Brand logo
Felix Sandman om kärlekskrachen: "Låg på golvet och grät"

Foto: IBL

Annons