LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Melanie Wehbe svarar på romansryktet med Clara Henry

04 mar, 2023 
MELODIFESTIVALEN 2023
Tv-profilen Clara Henry har nyligen gått ut med att hon har skaffat flickvän men hon har varit hemlig med hennes identitet.
Vissa har spekulerat i om det kan vara Mello-stjärnan Melanie Wehbe som fångat hennes hjärta.
Nu berättar Melanie för Hänt hur det egentligen ligger till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationenBrand logo
Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationen

Det har blivit dags för semifinal i Melodifestivalen 2023. Startfältet är av riktigt hög kvalité och vi får se flera Mello-veteraner såsom Theoz, Nordman, Victor Crone och Mariette.

Semifinalen går av stapeln i Örnsköldsvik och på plats här i staden är det rena rama mello-festen ute på gatorna.

Någon som gjort succé i år med sitt bidrag For the show är Melanie Wehbe, 31. Det är absolut inte hennes första gång i Mello-sammanhang. Faktum är att Melanie var med och skrev The mamas vinnarlåt Move. Hon har även skrivit två av Idol-vinnarlåtarna.

Melanie Wehbe om relationen till Mariette

År 2017 var Melanie ihop med en av sina motståndare i semifinalen, nämligen ingen mindre än Mariette Hansson, 40. Men kärlekssagan mellan dem varade inte för evigt och idag har de lagt romansen bakom sig. Men de har en väldigt fin vänskapsrelation till varandra.

Annons

– Alltså det är jättefint, jättekul. Jag är ju glad att Mariette också tog sig vidare för hon är fantastisk, säger Melanie till Hänt.

Artisterna har varit på plats här i Örnsköldsvik hela veckan och repat inför lördagens show. Dessutom har det funnits lite fritid så tillsammans med country-duon Tennessee tears har hon hittat på roliga saker.

– Tennessee tears har jag hängt med jättemycket och vi har varit på en kulinarisk matupplevelse här i Örnsköldsvik. Vi har hunnit med mycket faktiskt! Man har liksom hunnit hänga mer med teamen nu faktiskt och bara mysa, för alla har gjort ett grymt jobb så det har varit skönt att bara hänga lite, säger Melanie till Hänt.

Melanie Wehbe om romansryktet med Clara Henry

Det har gått ungefär sex år sedan det tog slut med Mariette och idag är Melanie lycklig singel.

Nyligen gick tv-profilen och skådespelaren Clara Henry, 28, ut med att hon skaffat flickvän. Men hon har inte sagt vem hennes flickvän är, vilket har gjort att många börjat spekulera: Kan det vara Melanie Wehbe som fångat hennes hjärta?

När vi träffar Melanie i Örnsköldsvik dementerar hon ryktet.

– Nej det gör vi inte. Vi dejtar inte varandra, förklarar hon för Hänt och tillägger:

– Jag är singel och jag är lyckligt singel.

FOTO: Ola Axman/TT, Claudio Bresciani/TT

Annons