Mariettes kärleksknep – tar med sig flickvännen på scenen

Här är Mariettes hemliga kärleksknep i schlagern – sångerskan tar nämligen med sig sin flickvän hela vägen upp på scenen under sitt framträdande.

Mariette Hansson, 34, tävlar i Melodifestivalen 2017 med sitt bidrag “A million years”. Med sig på scenen har hon flera dansare, som utför ett avancerat nummer fästa i bungyjumplinor, men bakom dem döljer sig också en annan person. Artisten har nämligen med sig sin flickvän Melanie Wehbe, 24, som körsångerska på scenen.

– Melanie är med och körar med mig. Det känns grymt såklart. Vi har sjungit mycket ihop och hon har varit med mig ute och turnerat, så det känns väldigt bra att hon är med här, säger Mariette till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso om ex-flickvännen: “Jag saknar henne”

Paret träffades genom musiken och blev tillsammans för ungefär ett år sedan. Sedan dess har Melanie bland annat synts bakom Mariette i program som “Sommarkrysset”. Melanie har också, precis som Mariette, deltagit i tv-programmet “Idol” och för tre år sedan medverkade Melanie även i Melodifestivalen 2014 som en av låtskrivarna bakom Mandas låt “Glow”.

Förutom att Melanie Wehbe körar bakom Mariette, så sjunger hon också bakom Lisa Ajax, 18, i hennes nummer i Melodifestivalen i kväll.

– Jag och Melanie träffades genom musiken. Hon är verkligen en grym artist själv också, säger Mariette och fortsätter:

– Om jag går vidare till final så ska jag fira med mina vänner, mitt team och min familj. Melanie är min familj.

Mariette och Melanie uppträder tillsammans. Foto: IBL

Mariette och Melanie uppträder tillsammans. Foto: IBL

Mariette och Melanie har dock inte kunnat sova tillsammans under nätterna på plats i Malmö, eftersom körsångerskan haft ont i halsen. För Expressen berättar Mariette att det varit tufft att vara skilda åt, men att de måste för att inte båda ska bli sjuka.

 

– Det är skitjobbigt, vi vill ju peppa tillsammans. Men det är handsprit och en och en halv meters avstånd. Jag vågar inte riskera att hon ska förstöra min låt. Nej jag skojar bara, säger Mariette Hansson till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos hemliga knep inför Melodifestivalen 

FOTO: IBL