TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Måns Zelmerlöw om sina unga år: "Jag rökte marijuana och blev paranoid"

25 mar, 2015 
Lotta Hofström
Måns "Mums-Mums" Zelmerlöw är en av Sveriges mest populära unga män och har länge setts som en svärmorsdröm. Den bilden fick sig en törn efter att han berättade om sitt sexmissbruk – nu avslöjar han också hur han i unga år använde marijuana.
Annons

Måns Zelmerlöw, 28, är oerhört poppis idag. Så var det inte fallet under skolåren.

– Jag hade det tufft där. Jag var utfryst och mobbad, särskilt av en kille, berättar han för Aftonbladet.

Men när han skulle börja högstadiet vände det. En kille i klassen agerade hjälte och såg till att Måns fick en plats i kompisgänget igen. Det är om den här historien hans nya hit “Heroes” handlar om.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Låten är en hyllning till den killen som är en av mina bästa polare i dag! Jag tror inte han fattar vilken enorm roll han spelade i det, säger han till Expressen.

Om han i dag framstår som en svärmorsdröm, så har han inte alltid varit guds bästa barn. I podcasten “Hemma hos Gry” berättar han om sina erfarenheter av cannabis.

– Det var inget för mig. Jag blev så enormt paranoid och trodde att polisen skulle knacka på dörren, säger han.

Annons

– Jag känner att för mig räcker det med marijuana. Vi har haft missbruk i min släkt så jag är ganska orolig för att testa saker.

Sedan Måns Zelmerlöw, 28, började gå hos en livscoach har han fått nya nycklar till sitt själsliv. Och han trivs med sitt ny jag, att tala från hjärtat utan att behöva censurera sig själv.

– Jag trodde någonstans att hela min karriär var beroende av att jag levde upp till den bild som skapats i medier genom åren. Men jag har insett att jag inte kan spela någon jag inte är, säger han till Expressen.

Andra läser också:

Annons