Måns Zelmerlöw om sina unga år: "Jag rökte marijuana och blev paranoid"

Måns "Mums-Mums" Zelmerlöw är en av Sveriges mest populära unga män och har länge setts som en svärmorsdröm. Den bilden fick sig en törn efter att han berättade om sitt sexmissbruk – nu avslöjar han också hur han i unga år använde marijuana.

Måns Zelmerlöw, 28, är oerhört poppis idag. Så var det inte fallet under skolåren.

– Jag hade det tufft där. Jag var utfryst och mobbad, särskilt av en kille, berättar han för Aftonbladet.

LÄS MER: Måns Zelmerlöws mardrömsbesked inför Eurovision Song Contest

Men när han skulle börja högstadiet vände det. En kille i klassen agerade hjälte och såg till att Måns fick en plats i kompisgänget igen. Det är om den här historien hans nya hit “Heroes” handlar om.

– Låten är en hyllning till den killen som är en av mina bästa polare i dag! Jag tror inte han fattar vilken enorm roll han spelade i det, säger han till Expressen.

Måns Zelmerlöw. Foto: IBL

Om han i dag framstår som en svärmorsdröm, så har han inte alltid varit guds bästa barn. I podcasten “Hemma hos Gry” berättar han om sina erfarenheter av cannabis.

– Det var inget för mig. Jag blev så enormt paranoid och trodde att polisen skulle knacka på dörren, säger han.

– Jag känner att för mig räcker det med marijuana. Vi har haft missbruk i min släkt så jag är ganska orolig för att testa saker.

LÄS MER: Måns Zelmerlöw nätdejtar med ny superkropp: ”Jag är i mitt livs form”

Sedan Måns Zelmerlöw, 28, började gå hos en livscoach har han fått nya nycklar till sitt själsliv. Och han trivs med sitt ny jag, att tala från hjärtat utan att behöva censurera sig själv.

– Jag trodde någonstans att hela min karriär var beroende av att jag levde upp till den bild som skapats i medier genom åren. Men jag har insett att jag inte kan spela någon jag inte är, säger han till Expressen.

Andra läser också:

13 personer som är för fulla för sitt eget bästa – nummer 6 är helt bedrövlig

18 puckon som var för smarta för sitt eget bästa

22 tatueringsmissar som täcktes över på helt fel sätt

SENASTE NYTT!