Därför tror många att Anders Bagge vinner Melodifestivalen 2022 – så är oddsen

18 feb, 2022 
Anders Bagge tävlar i Melodifestivalen 2022
Anders Bagge tävlar i deltävling 3 i Melodifestivalen 2022 med bidraget Bigger Than The Universe, och många tror faktiskt att han kommer vinna hela tävlingen.
Här är varför!
Annons
Anders Bagge och Johanna Lind Bagges kärlekssaga
Anders Bagge och Johanna Lind Bagges kärlekssaga

Anders Bagge i Melodifestivalen 2022 med bidraget Bigger Than The Universe

Vad gäller just Anders Bagge, 54, är det nog få i Sverige som inte har koll på vem han är. Kan det vara en fördel för vad som komma skall? Musikern är en av artisterna som tävlar i Melodifestivalen 2022 i deltävling 3.

Bidraget som Anders Bagge tävlar med heter Bigger Than The Universe och är skriven av Anders tillsammans med Jimmy Jansson, Peter Boström och Thomas G:son.

Bagge har redan sedan barnsben varit musikintresserad och har i många år umgåtts med sin pappa Sven-Olof Bagge i musikstudion. På senare dagar har han gjort succé inom musikskriveriet och arbetat med stora artister som Jennifer Lopez, Madonna, Celine Dion, Janet Jackson, Santana och Enrique Iglesias. Bagge har alltid varit vid sidan om rampljuset och låtit någon annan framföra hans musik. Men våren 2021 blev det ändring på det när Bagge medverkade som Sjöbjörnen i TV4-programmet Masked Singer Sverige.

Annons

Det verkar som att Anders Bagge fick smak för scen, för nu ska han upp igen – i Melodifestivalen!

Anders Bagge har med sitt vänliga leende och sin sympatiska framtoning verkligen nått fram till tv-publiken och vunnit mångas hjärtan. Kanske kan det vara till en fördel i Mello? Något är det i alla fall, för många tror killen kommer vinna hela balunsen!

Vinner Anders Bagge Melodifestivalen 2022? Det säger oddsen

Vad gäller oddsen för Mello så talar de för att Anders Bagge kammar hem hela vinsten. När det gäller tippning för vilka som går vidare direkt till final från deltävling 3 så går det knappt att tippa på Bagge på ATG:s odds. Varför? De är så pass låga att det inte tjänar något till. Eller ja, tippa kan du ju, men det blir ju ingen supersumma som du får tillbaka om du har rätt.

Kommer oddsen ha rätt? Det får framtiden utvisa!

Annons

Melodifestivalen 2022 sänds på lördagar klockan 20.00 på SVT och finns då även tillgängligt att streama live på SVT Play.

FOTO: Marcus Järvinen, Karin Törnblom/TT

Annons