Lisa Ajax kärlek stoppas: "Jag saknar honom jättemycket"

Lisa Ajax får inte ta med sig sin allra, allra bästa vän till Melodifestivalen.

De flesta artisterna i Melodifestivalen har med sig vänner, familj och släkt till arenan för att få stöd under sina uppträdanden. Men Lisa Ajax, 18, får inte ta med sig sin kärlek och bästa vän till Malmö Arena, där veckans deltävling arrangeras. Artistens hund, Louis, stoppas nämligen från att vara med och stötta sin matte.

– Nej, min hund får inte vara med tyvärr. Han har åkt till min moster som ska vara hundvakt, så han får titta hemifrån. Han skulle aldrig klara att vara här med allt högt ljud och så, och så får han ju inte ens vara med här inne i arenan, säger Lisa Ajax.

LÄS OCKSÅ: Lisa Ajax tvingas ändra sin låt inför Eurovision song contest

Lisa Ajax berättar att hon och hunden Louis hörs med videosamtal medan de är i från varandra.

– Jag facetimade med honom idag. Jag saknar honom jätte, jättemycket. Vi är ju med varandra varje dag annars, säger hon.

Artisten, som så sent som i december fick rädda livet på sin hund med hjälp av mun-mot-mun-metoden, berättar att de båda har övat på hennes låt “I don’t give a” tillsammans inför Melodifestivalen.

– Han har övat med mig, varje gång jag sjunger hemma så börjar han också. Så jag tror att han sjunger med hemma framför tv:n. Han ylar med, säger Lisa Ajax och skrattar.

LÄS OCKSÅ: Lisa Ajax visar upp sitt lyxiga hotellrum

FOTO: IBL

Senaste nytt