LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Jon Henrik Fjällgrens svar – efter Tone Sekelius flirtiga ord

04 feb, 2023 
JON HENRIK FJÄLLGREN, TONE SEKELIUS
Under årens lopp har kärlek kunnat uppstå i Melodifestivalen.
Nu kommer Mello-aktuella Tone Sekelius med en liten invit till ingen mindre än Jon Henrik.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon Henrik Fjällgren Stjärnorna På SlottetBrand logo
Jon Henrik Fjällgren Stjärnorna På Slottet

Det har äntligen blivit dags för Sveriges största folkfest: Melodifestivalen 2023.

För första gången sedan 2020 är "Mello-turnén" ute på vägarna igen och första deltävlingen går av stapeln i Göteborg. Artisterna har varit på plats hela veckan och repat inför lördagens stora show och det är definitivt "Mello"-stämning som råder här i staden. Faktum är att hela Scandinavium är utsålt kvällen till ära.

I första deltävlingen är det en hel del veteraner som ställer upp. Bland annat Jon Henrik Fjällgren, 35, och Tone Sekelius, 25.

Tone Sekelius gjorde sin debut i Melodifestivalen förra året med låten My way. I år ställer hon upp med bidraget Rythm of my show och känslorna inför den stora showen känns bra.

Annons

Tone Sekelius och Jon Henrik Fjällgren i Melodifestivalen 2023

Förra året bjöd Tone på underhållning i sitt nummer och det var alltid skarpt läge om momentet skulle gå i lås. På en bestämd tidpunkt skulle man nämligen chockas av ett klädbyte och det var alltid nervöst att det inte skulle gå. I år finns det som tur är inget sådant moment.

– Nu är man nervös över den här istället, säger Tone till Hänt och pekar på sina skyhöga klackskor.

En annan veteran som gör comeback i Melodifestivalen är Jon Henrik Fjällgren. Han har varit med i tävlingen tre gånger tidigare. År 2015 ställde han upp med låten Jag är fri (Manne leam frijje), som tog sig direkt till final och slutade på en andra plats efter Måns Zelmerlöws Heroes.

Jon Henrik har även ställt upp i tävlingen år 2017 med låten En värld full av strider (Eatneme gusnie jeenh dåaroeh), och även år 2019 med låten Norrsken. I år är han aktuell med låten Where you are (Sávean) tillsammans med Adam Woods och Arc North.

När Hänt träffar Jon Henrik efter fredagens genrep berättar han om känslorna och att nervositeten börjar smyga sig på.

Annons

– Det känns, för mig personligen, bra. Det ska bli riktigt riktigt roligt faktiskt. Nervositeten finns ju där, men jag tror den kommer bli starkare imorgon, sa han till Hänt.

Jon Henriks svar – efter Tones flirtiga ord

I den första deltävlingen är det blandade meningar när det kommer till artisternas kärleksliv. Vissa är gifta sedan 40 år tillbaka, andra är skilda och några är mitt i livet med småbarn.

För Tone och Jon Henrik är det dock samma svar, båda är singlar! För Expressen kan Tone till och med avslöja att hon har ett gott öga för Jon Henrik.

– Han är så kompakt på ett bra sätt, säger Tone till tidningen.

Nu svarar Jon Henrik på Tones uttalande.

– Jag kan inte säga någonting, det är väldigt gulligt av henne, säger Jon Henrik till Expressen.

FOTO: Adam Ihse/TT

Annons