LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Jacqline ställer in – bara dagar före finalen i Melodifestivalen 2024

07 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Jacqlin Moss
Artisten Jacqline är favorittippad i Melodifestivalen.
Men nu nås vi av chockbeskedet att artisten tvingats ställa in.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elecktra avslöjar stölden i Mello – plundrade allt: ”Får inte säga”Brand logo
Elecktra avslöjar stölden i Mello – plundrade allt: ”Får inte säga”

Jacqline Moss gjorde sin debut i Melodifestivalen i år med låten Effortless. Artisten blev snabbt favorittippad och tog sig direkt till finalen som ska hållas i Friends arena.

Nu kom dock beskedet att sångerskan tvingats ställa in Mellos pressträff på grund av sjukdom.

Jacqeline ställer in på grund av sjukdom

Jacqline var först ut av alla artister som tävlade i den tredje deltävlingen av Melodifestivalen och trots sin debut i tävlingen beskrivs hon som ett proffs på scen. Men nu har den favorittippade artisten stött på patrull.

Aftonbladets Tobbe Ek kunde idag rapportera att artisten Jacqline uteblir från Melodifestivalens pressträff på grund av sjukdom och avråds från både intervjuer, genrep och presskonferenser.

Annons

”Det var som jag misstänkte, Jacqline är så sjuk att hon inte är med under presskonferensen. Hon var med på scenen under fotograferingen, men hon ger inga intervjuer. Hon har avråtts av läkare från att vara med på presskonferensen, får jag höra” skriver Aftonbladets Tobbe Ek i Schlagerbloggen.

Fler sjukdomar i melodifestivalen

Jaquelin är inte den enda som drabbats av sjukdom i årets upplaga Melodifestivalen. Gunilla Persson drabbades av kristallsjukan veckorna innan det var dags för hennes framträdande vilket gjorde henne sängliggandes mestadels av tiden.

Även artisten Dotter drabbades av halsont veckan innan det var dags för henne att ställa sig på scen. Både Gunilla och Dotter kunde trots allt genomföra sin låtar utan problem och Dotter lyckades knipa en av finalplatserna. Vi hoppas att Jacqlin hinner tillfriskna innan lördag.

FOTO: TT

Annons