LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Hen vinner i kväll – enligt hemliga undersökningen

25 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Publiken har en favorit i kvällens deltävling av Melodifestivalen – men det är inte den forna Eurovision Song Contest-vinnaren...
Annons

Efter fredagens genrep i arenan i Skellefteå genomförde den officiella fanklubben, Melodifestivalklubben, en publikundersökning. Totalt svarade 724 personer på vem som var deras favorit av bidragen – och den överlägsna vinnaren blev Wiktoria. Totalt fick sångerskan 205 röster, vilket innebär 28,3% av alla röster.

Om publiken från fredagens genrep får bestämma är det alltså hon och Jon Henrik Fjällgren feat Aninia, som kom tvåa i undersökningen, som kommer att knipa de två biljetterna till Friends Arena.

Något överraskande kom den forna Eurovision song sontest-vinnaren Loreen bara trea i publikundersökningen, vilket skulle innebära att hon bara går till Andra chansen.

Hopplöst sist, med endast två stycken röster, kom duetten mellan Sara Varga & Juha Mulari. 

Wiktoria vinner publikundersökningen. Foto: IBL

Här är hela resultatet från publikundersökningen: 

 

Publikundersökningen har de senaste veckorna stämt delvis med det slutgiltiga resultatet. Förra veckan tippade publiken Robin Bengtsson och Jasmine Kara till final och fick ett rätt. Veckan före hade publiken båda rätt med Mariette och Benjamin Ingrosso som tydliga favoriter och första veckan hade publiken Nano och Boris René som favoriter.

Se även: Hör David Lindgren berätta sanningen om vad han hade i kallingarna

Videon kunde inte hittas

Hör David Lidgren berätta sanningen om vad han hade i kallingarnaBrand logo
Hör David Lidgren berätta sanningen om vad han hade i kallingarna

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL

Annons