LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Efter succén – Clara Henry lämnar Sverige med kärleken

12 mar, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Efter många veckors slit är det äntligen dags för programledarna att få lite ledigt. Bara dagar efter att Mello-resan är slut så drar alla tre på semester
Annons

Tillsammans har  Clara Henry, 22, David Lindgren, 34, och Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, 69, arbetat med Melodifestivalen under en lång period. I sex veckor har de rest runt Sverige och lett deltävlingarna i de olika städerna. Trots att programledarna trivs att arbeta tillsammans så är de inte ledsna över att resan nått sitt slut. Faktum är att alla tre ska åka på semester bara några dagar efter finalen.

David kommer att lägga allt sitt fokus och tillbringa all sin tid med familjen i en veckas tid. Redan i början av veckan så åker hela familjen till Gran Canaria i en vecka med all inclusive och barnklubb.

– Jag tror det är ganska bra att komma bort från allt och pausa lite. Vi drar tre dagar efter allt är slut, så barnen kan leka och mamma och pappa får njuta, säger David.

Medan David är och myser med sin familj ska Clara tillbringa en vecka tillsammans med sin kärlek Carl Larsson och ladda batterierna.

Annons

– Jag och min kille åker till Tanzania, vi ska ligga på en strand och dricka paraplydrinkar i en vecka, berättar hon. 

 Och Hasse tar med sig sin fru Monica Forsberg och sticker ända till Florida. 

– Vi har hus där, vi ska vara där i en månad och ha det skönt. Skriva lite nya låtar, mysa och ha det gott, säger Hasse. 

Men trots att resan varit intensiv så vet de allihopa att de kommer saknar varandra. De säger att när alla kommit hem från sina resor igen är de säkra på att de kommer att träffas och hänga en del tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons