LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Mellon sliter på programledarna: "Är på helspänn hela tiden"

17 feb, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Att vara i Mello-bubblan som programledarna Hasse Andersson, Clara Henry och David Lindgren är roligt på många sätt, men det har sin baksida. "Avslappnad blir man ju inte", säger David till Hänt.
Annons

Nu har programledarna Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, 69, Clara Henry, 22, och David Lindgren, 34, befunnit sig i Mello-bubblan ett bra tag, men halva resan är kvar. I morgon står de i Vida arena i Växjö och sänder ut Sveriges största tv-program tillsammans live för tredje gången. De borde klara detta i sömnen nu kan man tänkta, men riktigt så enkelt är det inte.

– Man trodde liksom att man var inne i det nu, men det är förändringar hela tiden, så man är hela tiden på helspänn, berättar Hasse för Hänt.

Eftersom programledarna bjuder tittarna på en ny inledningsshow och mellanakt varje vecka finns det alltid nya saker som måste övas in till sändningen på lördagen.

– Det är nytt manus och nya nummer varje helg så avslappnad blir man ju inte, men kameravinklarna känner man sig lite mer bekväm med, säger David.

David Lindgren, Clara Henry, Hasse Andersson - Kvinnaböske Melodifestivalen, delfinal 2, Malmö, 2017-02-11 (c) Karin Törnblom / IBL
Clara Henry, Hasse Andersson och David Lindgren har hunnit blir ordentligt samspelta redan.

Varje vecka när sändningen är över hinner de hämta andan, men vilan blir aldrig lång.

– Varje söndag kväll tänker man “Vad skönt, nu sätter vi det här nästa helg” sen kommer man tillbaka och ba ”Just det ja”, säger Clara.

Dock så tycker de att de fungerar väldigt bra tillsammans och det har det gjort sedan dag ett.

– Samspelet har funkat hela tiden, vi vet ju precis hur vi funkar och så där, säger Hasse.

– Manusförfattarna vet hur vi funkar också, inflikar David.

Foto: IBL

Se när Clara Henry visar upp sin pojkvän för första gången

Här visar Clara Henry upp sin pojkvän för första gången – i Hänt TVBrand logo
Här visar Clara Henry upp sin pojkvän för första gången – i Hänt TV

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons