De vet du-Chris tror inte på relationer: "Är inget måste"

De Vet Du tävlar på lördag i andra chansen i Linköping. För Hänt öppnade killarna upp om sina åsikter kring kärlek och förhållanden.

På lördag går andra chansen i Melodifestivalen 2017 av stapeln i Linköping. De Vet Du är med bland de åtta bidragen och tävlar om en biljett till finalen i Friends Arena.

När Hänt träffar De vet du så berättar Johan Gunterberg, 28, Chris Martland, 27, och Tor Wallin, 26, om sin syn på kärlek och förhållanden.

– Vill man ha ett förhållande så ska man ju absolut ha det, men det är många som bara gör som alla andra för att det ses som ett mål. Eller som att man är ”lycklig” om man har det ”rätta”, säger Chris till Hänt.

Chris berättar att han inte tycker att det ska finnas en norm kring hur ett förhållande ska vara. och att det känns tråkigt att kärleken inte ligger i fokus utan att det snarare är ett måste vara i ett förhållande.

LÄS OCKSÅ: Så har du ALDRIG hört De vet du förut: ”Röst som en ängel”

– Men vi är absolut inte emot förhållanden, vill man ha ett förhållande så absolut, men vi tror på kärlek, säger killarna.

De vet du – Christopher Martland, Johan Gunterberg, Tor Wallin, Fredrik Thernell – DJ Hunk
Melodifestivalen, Göteborg, 2017-02-04
(c) Karin Törnblom / IBL

De är överens om att ett förhållande ska vara någonting man vill vara i, inte någonting man är i för att man borde.

– Det är ett stort ämne, men allt som allt så ska man göra det man verkligen vill istället för nått som är ihopsatt som det borde vara, säger han.

Grabbarna berättar om hur de ser på att en relation ska ta slut helt när ett par gör slut. Att det är läskigt att det oftast slutar med att man inte ens pratar med varandra längre. Att de inte tycker om att man ska radera varandra bara för att man inte är kär längre.

– Det blir en fejkad relation som man har under en tid istället för en ordentlig livsrelation, säger Johan.

Se också: Axel Schylström blir överraskad av Jockiboi

Slå på ljud

 

SENASTE NYTT!