LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Clara Henry: Därför rakar jag armhålorna inför schlagern

31 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Clara Henry rakar sina armhålor inför Melodifestivalen 2017 – av en väldigt tråkig anledning.
Annons

Om bara några dagar är det dags för Clara Henry, 22, att leda Melodifestivalen 2017 tillsammans med David Lindgren, 34, och Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, 69.

Inför tv-sändningen väljer nu Clara Henry att raka sina armhålor. På Instagram visar programledaren nu upp sina renrakade armar för sina följare, men skriver samtidigt att det varit ett svårt beslut att ta.

Programledaren skriver nämligen att hon till slut har valt att raka sig eftersom hon är rädd att hennes armhålor annars ska generera hatstormar – och våldtäktshot.

”Hejdå håret! I övermorgon åker vi på turné och nu rakar jag mig. Jag har ägnat veckor (på riktigt) åt att fundera på om jag ska behålla mina håriga armhålor under mello eller inte. Å ena sidan: det växer där, det är kul att mina obefintliga rakningsrutiner är provocerande för vissa (medan ingen äcklas av Hasses skägg liksom) och om jag har tur kanske någon får en tankeställare”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Å andra sidan: om jag ska gå efter erfarenhet brukar armhålshår generera allt ifrån kritik till hatstorm och säkert ett och annat våldtäktshot. Och det känns tråkigare än vad det orakade alternativet känns roligt.”

Clara Henry menar också att hon är rädd att en orakad armhåla skulle ta för mycket fokus från hennes insatser som programledare. Hon poängterar att hon rakat sig för sin egen skull och inte för någon annans.

”Jag vill bli bedömd för min prestation som programledare, inte för mitt utseende. Så nu är jag babylen under armarna! Men inte för er skull, ni hårrädda knäppisar. För min egen skull. För att jag ska kunna äga i TV utan att distraheras av puckon. Och för att jag tycker det är nästan lika trevligt med rakade armhålor som orakade. Nästan”, skriver hon.

”Melodifestivalen 2017” drar i gång på lördag 20.00 i SVT1.

FOTO: Instagram, Stella Pictures

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons