Idol 2023 marknadsföring banner

Programledaren Clara Henry: Jag är pansexuell

21 dec, 2016 
https://image.hant.se/johhnny-150x148.jpg.jpg?imageId=4948083&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Johnny Axelsson
Clara Henry som är aktuell som programledare för Melodifestivalen 2017, berättar i en podd att hon inte vill kalla sig själv för bisexuell.
Annons

Clara Henry, 22, som är en av Melodifestivalens programledare 2017, har varit med i svängen längre än de flesta av hennes Youtube-kollegor. Clara var bara tolv år gammal när hon började blogga hemma i Landvetter. Idag, 10 år senare, är hon en av Sveriges största Youtube-stjärnor. I en intervju med Framgångspodden, berättar nu stjärnan att hon är attraherad av båda könen.

– Jag tänder på tjejer också och om jag någon gång blir ihop med en tjej och känner att jag vill ha barn med dig, och den tjejen är villig att bära ett barn. Då är problemet löst. Eller så får man adoptera ett barn. Jag vill jättegärna ha vuxna barn, just nu finns det inget som lockar med att ha ett barnbarn. Men att vara äldre och inte ha barn den tanken skrämmer mig lite. Jag vill ha barn i min egen ålder.

Clara Henry, programledare för Melodifestivalen 2017, berättar att hon är "pansexuell".
Clara Henry, programledare för Melodifestivalen 2017, berättar att hon är “pansexuell”.
Recept.se Nyhetsbrev

Hon säger vidare enligt Expressen, att hon inte vill kalla sig själv för bisexuell:

Annons

– Jag är pansexuell. Det beror på hur man ser det. Jag har inte riktigt kommit underfund med vad jag är. Men pansexuell betyder att man tänder på människor, vad det än är för kön, ickekön, alla kön. Jag har inte riktigt fattat skillnaden än. Bi betyder ju två och på ett sätt är det tjej och kille men då glömmer man bort transpersoner. Jag brukar säga att jag är bisexuell bara för att det är enklast, säger hon i podden.

Programledaren berättar också att hon är livrädd för graviditeter.

– Om jag träffar en tjej som jag gillar tillräckligt mycket så kan hon få föda ett barn om hon har vagina. Men jag kommer aldrig göra det. Tror jag nu i alla fall.

David Lindgren, Clara Henry och Hasse "Kvinnaböske" Andersson, programledare för Melodifestivalen 2017.
David Lindgren, Clara Henry och Hasse “Kvinnaböske” Andersson, programledare för Melodifestivalen 2017.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons