LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Boris René: "Utan Jesus hade jag inte stått här nu"

04 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Boris René är troende kristen och berättar nu om hur han får kraft från Jesus under sitt framträdande.
Annons

Boris René, 25, gjorde stor succé i Melodifestivalen 2016 med sin låt “Put your love on me” och i kväll är det dags för comeback. Artisten tävlar nämligen med låten “Her kiss” i kvällens deltävling direkt från Göteborg.

Men innan det är dags att gå upp på scenen har artisten en sista sak han alltid måste göra. Han ber till Jesus. För Hänt berättar Boris René nu om sin starka, kristna tro.

– Det sista jag gör innan jag går ut på scenen är att be en bön. Det gör jag alltid. Jag är kristen. Så jag ber till Gud, till Jesus, innan jag går ut och kör, säger han till Hänt.

Boris René.
Boris René.

Boris René menar att det ger honom en trygghet att känna att han har med sig Jesus när han väl går ut på scenen och ger allt till publiken och tittarna.

Annons

– Det är absolut en trygghet. Jag känner att jag får ett visst lugn på scenen efter att jag har bett, säger han.

Artisten har haft en tuff uppväxt med en ensamstående mamma som tog sig från Kongo-Kinshasa med Boris och hans tre bröder när han bara var liten. Han menar att tron alltid har varit en stor del i hans liv och att det har hjälpt honom genom många svåra stunder.

– Det har hänt mycket i mitt liv. Det har varit mycket som har varit tufft, det kan jag säga. Utan Jesus så hade jag inte stått här i dag, det är jag säker på. Det betyder mycket för mig, säger han.

Kika gärna även på denna video när Hänt leker “Fuck Marry Kill” med Mello-deltagarna!

"Göka med Måns"Brand logo
"Göka med Måns"

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons