LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Avslöjat: De är klara för Melodifestivalen 2017

11 okt, 2016 
Johnny Axelsson
I februari drar första deltävlingen igång för Sveriges största musikfest Melodifestivalen och nu avslöjas flera namn på deltagare som ska vara med och slåss om vinsten.
Annons

Den 4 februari startar Melodifestivalen 2017 och första anhalt är Göteborg och Scandinavium. Enligt Aftonbladet är nu fler artister klara för att tävla under nästa år. Enligt flera källor ska Pojkbandet The Fooo Conspiracy vara med. Gruppen består av Oscar Enestad, Felix Sandman, Oscar Molander och Omar Rudberg.

– Björkman ville ha med dem redan förra året, men då tackade de nej för att fokusera på att försöka slå igenom i USA. De har många hängivna fans, men har ännu inte haft någon bred hit. Nu är förhoppningen att det ska komma med hjälp av Melodifestivalen, säger en uppgiftslämnare till kvällstidningen.

17SOMMARKRYSSET-22.JPG

De har tidigare bland annat agerat förband åt Justin Bieber sedan superstjärnans manager sett deras låt “Kangaroos” på Youtube.

Annons

Dessutom uppges även Lisa Ajax, Elisa Lindström, Ida LaFontaine och Les Gordons vara bland de 28 deltagare av Melodifestivalen som SVT har valt ut. Lisa Ajax ska enligt Aftonbladets uppgifter framföra en låt som tidigare “Idol”- och Melodifestivalen-deltagaren Ola Svensson har varit med och skrivit.

Städerna som står värdar för festivalyran är i tur och ordning:

•  Deltävling 1: 4/2, Göteborg

•  Deltävling 2: 11/2, Malmö

•  Deltävling 3: 18/2, Växjö

•  Deltävling 4: 25/2, Skellefteå

•  Andra chansen: 4/3, Linköping

•  Final: 11/3, Stockholm

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons