TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Anna Bergendahls barnbesked – stora familjelyckan avslöjad

05 mar, 2022 
Anna Bergendahl
Anna Bergendahl tävlar under lördagen i semifinalen av Melodifestivalen.
I en ny intervju delar nu artisten med sig av ett barnbesked – detta efter den stora kärlekslyckan med pojkvännen Kristoffer.
– Det brukar ju sägas att det aldrig finns någon helt rätt tid att få barn, säger Anna till Allas.
Annons
Theoz om sina chanser i semifinalenBrand logo
Theoz om sina chanser i semifinalen

Läkarstudenten Anna Bergendahl, 30, har kommit att bli en riktig Melodifestivalen-veteran. Det var 2010 som artisten vann den svenska tävlingen med låten This is my Life men bidraget lyckades tyvärr inte ta sig länge än till semifinal i Eurovison Song Contest. Sedan dess har Anna även hunnit ställa upp i Melodifestivalen ytterligare två gånger med låten Ashes to Ashes och Kingdom Come.

Kärlekslyckan med pojkvännen Kristoffer Eriksson

Dessutom medverkar hon i årets upplaga av tävlingen. Det var i deltävling fyra som Anna äntrade scenen med bidraget Higher Power och sedan röstades vidare till semifinalen. Under lördagen är det dags att se vilka som kniper de sista platserna till årets stora final.

Annons

På kärleksfronten är det Kristoffer Eriksson som fångat Annas hjärta. Paret turnerar vanligtvis tillsammans då Kristoffer är Annas gitarrist och kapellmästare under hennes spelningar.

– Det fungerar jättebra, vi kan ju även repetera och förbereda oss hemma. Vi får se Sverige tillsammans och ta både med- och motgång ihop. Och vi brukar komma väldigt bra överens, så jag ser inga nackdelar, säger Anna i en intervju med Allas.

Att Kristoffer stöttar Annas karriär står inga tvivel om. När Hänt pratade med Anna inför hennes medverkan 2020 fanns Kristoffer på plats och hejade i publiken. Även åren innan var sambon ett stort stöd.

– Jag är sambo och vi har bott ihop i tre och ett halvt år. Det är jätteroligt. Vi är kära och lyckliga, berättade Anna för Hänt i slutet av 2018.

Plötsliga barnbeskedet – bara dagar innan framträdandet

Anna och Kristoffer har idag inga barn och Anna berättar inte allt för ofta om hur privatlivet ser ut. Men nu avslöjar Anna att hon är både moster, faster och gudmor så paret har helt klart många barn kring sig. I samma intervju med Allas delar nu Melodifestivalen-artisten med sig av ett barnbesked.

– Jag vill väldigt gärna bli mamma själv någon gång i framtiden och hoppas att jag kan bli det. Just nu är det ganska körigt i livet, å andra sidan brukar det ju sägas att det aldrig finns någon helt rätt tid att få barn, säger Anna.

Semifinal av Melodifestivalen 2022 sänds live den 5 mars klockan 20.00 på SVT och finns då även tillgängligt att streama på SVT Play.

FOTO: Jessica Gow /TT/Karin Törnblom/TT

Annons