Meghan Markles förlossningsbeslut – bryter kunglig tradition

Meghan Markle anställer en doula till förlossningen.
Beräknat födelsedatum för Meghan Markles och prins Harrys första barn närmar sig. Nu bryter Meghan Markle en kunglig tradition och anställer en doula till förlossningen.
Annons

Meghan Markle, 37, prins Harry, 34, blir i april föräldrar för första gången. Sedan det kungliga bröllopet i maj förra året har hela Storbritannien spänt väntat på att paret ska få smått.

Nu är det alltså inte långt kvar och Meghan Markle har fullt upp med förberedelserna inför förlossningen. Nu rapporterar The Sun att Meghan Markle ämnar anställa en doula, alltså en icke-medicinskt kunnig person som finns med som stöd under förlossningen.

Annons

Valet av doula har fallit på 40-åriga Lauren Mishcon som ska stötta Meghan Markle under den stora dagen i april.

Lauren har också coachat blivande fadern prins Harry i hur han ska kunna stötta sin fru på bästa sätt när det är dags för förlossningen. Hon ska också ha besökt det kungliga paret i deras hem vid flera tillfällen.

Genom att anställa en doula bryter Meghan Markle mot en lång tradition. Det är första gången på flera hundra år som någon medlem av det brittiska kungahuset kommer ha en doula med vid födseln av en liten kunglighet.

Tidigare jobbat med kungafamiljen

Lauren Mishcon kommer från en familj som även tidigare hanterat känsliga situationen inom det brittiska hovet. Hon är gift med Oliver Mishcon vars farfar arbetade på den juridikfirma som hade hand om prinsessan Dianas och prins Charles skilsmässa 1996.

Lauren Mishcon har själv inte kunnat bekräfta att hon ska ha hand om Meghan Markle.

– Jag har naturligtvis inte friheten att prata om vem som är eller vem som inte är min klient. Så jag kan verkligen inte… Jag har inte möjligheten att prata med er om någonting, har Lauren Mishcon sagt till The Sun.

Meghan Markle planerar att föda sitt första barn vid St Marys sjukhus i London, samma sjukhus där Kate Middleton fött sina barn.

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…