Meghan stoppas – därför får hon inte bli prinsessa

Meghan stoppas – därför får hon inte bli prinsessa
Kärleken övervinner allt, men giftermålet med prins Harry kommer inte göra Meghan Marke till en prinsessa.
Annons

36-åriga Meghan Markle, eller ”Meg” som prins Harry, 32, kallar henne går med bestämda steg mot brittiska kungahuset. I början av förra veckan blev förlovningen officiell och det var en stolt Meg som visade upp sin hand där prinsessan Dianas diamanter glittrade.

Annons
Efter 1,5 års dejtande har prins Harry friat till amerikanska Meghan Markle, känd från tv-serien ”Suits”.
Efter 1,5 års dejtande har prins Harry friat till amerikanska Meghan Markle, känd från tv-serien ”Suits”.

Bröllopet äger rum i maj, i St George kapell i Windsor slott och nu planerar det engelska kungahuset för fullt inför den högtidliga stunden med efterföljande cocktaildrinkar och bröllopsmiddag.

Under våren kommer Meg, som är amerikanska, att även få brittisk medborgarskap. Något hon däremot inte kommer få är en prinsesstitel…

Annons

Rätten att kalla sig för prins eller prinsessa tilldelas nämligen bara de som föds in i det brittiska kungahuset. I likhet med prins Williams fru Kate, får Meg hålla tillgodo med titeln ”hertiginna”. Många experter som uttalar sig i engelsk media tror Meg och prins Harry blir hertig och hertiginna av hertigdömet Sussex. Precis som Kate Middleton och prins William i och med sitt äktenskap blev hertig och hertiginna av Cambridge.

Nåväl. De blir nog lyckliga ändå. Nu gläds hela Storbritannien åt det stundande bröllopet. Redan en månad sedan var engelsmännen bombsäkra på att en kunglig förlovning var i görningen. Enligt envisa källor hade nämligen Meg påbörjat förbereda sina älskade hundar Bogart och Guy, på en flytt från Toronto till London.

– Hon är väldigt nära sina hundar. Hon låter dem sova i sängen och de äter bara den bästa ekologiska maten, säger en källa till The Sun.

Här rastar Meghans mamma Dorian hundarna Bogart och Guy.
Här rastar Meghans mamma Dorian hundarna Bogart och Guy.

Att flytta sina hundar över Atlanten är en rätt avancerad procedur som kräver både rabiesintyg samt en hel del vaccinationer. Hundflytten såg engelsmännen som ett säkert tecken på att Meg också skulle slå ner sina bopålar i England och i konservativa kretsar krävs åtminstone en förlovning för att få bo ihop. Meg och Harry har också sökt efter boenden ute på landet där Megs hundar ska få en stor trädgård att springa i.

Och lagom till sommaren kommer både Meghan och hundarna att vara mantalsskrivna i Storbritannien….

Slutet gott, allting gott.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…