LÄS MER:Fascinerande livKrimKärlek och förhållandenBakom kulissernaHemska händelser

Maken försökte mörda Victoria två gånger – vägrar skilja sig

11 jun, 2024 
victoria
Victorias man har försökt mörda henne två gånger.
Hon har mirakulöst överlevt – men maken vägrar trots detta att skilja sig.
Annons
Filip Wolfe svarar efter Katrin Zytomierskas flirtiga ordBrand logo
Filip Wolfe svarar efter Katrin Zytomierskas flirtiga ord

Victoria hade fått ett fallskärms-hopp i present från sin make Emile. Men det hela visade sig att inte vara så härligt som det låter, utan snarare långt ifrån. Maken Emile hade nämligen en hemsk plan. Med mening hade maken saboterat hennes utrustning, allt för att få pengar från hennes livförsäkring. Anledningen bakom den hemska planen var att Emile ville betala av sina skulder för att börja ett nytt liv, speciellt då han träffat en älskarinna på Tinder.

Då Victoria älskade att hoppa fallskärm såg Emile sin chans att få ett hopp att se ut som en olycka. Han lurade sin fru att hoppa från högre höjd än hon var van vid, och saboterade hennes utrustning precis innan hon hoppade. Victoria föll då handlöst 900 meter – men lyckades överleva.

Emile.David Parker/ANL/REX

Emiles ex-fru talar ut om mordförsöket

Ex-frun Nicolene, som är mamma till två av Emiles sex barn, säger till The Sun att hon inte är förvånad över vad som hänt.

Annons

– Jag antar att du aldrig vill tro att någon som du har barn med kan vara kapabel till något sådant.

– Det får mig att må illa. Det är tråkigt för mina barn.

På frågan om hon trodde att Emile även skulle kunnat döda henne säger Nicolene:

– Om jag inte hade gått undan snabbt nog när han ville slå ner mig, så kanske, ja.

Krossad ryggrad och brutna revben

Det hemska dramat, som skedde 2015, granskas nu i dokumentären The Fall: Skydive Murder Plot.

I dokumentären berättar de hur Victoria överlevde för att hon föll mitt på en mjuk åker. Men självfallet skadades hon allvarligt, hon lämnades med en krossad ryggrad, brutna revben, ben, nyckelben och en punkterad lunga.

Maken Emile dömdes 2018 för två fall av mordförsök, då han tidigare också försökt döda sin fru genom att orsaka en gasläcka i deras hem i Amesbury, Wilts.

Annons

Trots det hemska som skett har Victoria besökt Emile i fängelset flera gånger, för att försöka få en egen förståelse för allt som hänt. Emile har även vägrat att skilja sig, utan sagt att han vill ”ha mer tid”.

– Det kom till en punkt där det kändes som att han började få grepp om mig igen. För ett och ett halvt år sedan bestämde jag att det räcker, jag vill ha skilsmässa. Jag ville inte ha kontakt med honom. Jag ville gå vidare med mitt liv. Men han vägrade skriva på skilsmässopappren. Han sa att han ville ha mer tid att diskutera vårt äktenskap, sa Victoria till Daily Mail 2020.

Annons